Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam a páromnak vagy jobb, ha hallgatok?
Szép kis házasság lesz.
Eleve undorító a baráti kör. Normális ember ilyen cafkákkal nem is áll le.
Ezek tipikusan ezek a magamutogató k**vák.
Miattatok ítélik el a női nemet.
Én nő vagyok, bennem van tartás! Mi is voltunk lánybúcsún. Elmondjam mit csináltunk? Koktéloztunk, vacsoráztunk, a menyasszony pedig idegen férfiaktól gyűjtött össze egy füzetbe jókívánságokat. Utána elmentünk csocsózni.
Kérlek ne szaporodjatok! A gyereketek is égni fog, ha az anyja mindenki mocskos faszát a szájába veszi.
Azért az fincsi, hogy egymás után nyalogattátok egy férfiprosti farkát, aki valószínűleg előtte bőven mártogatta már más csúnya puncikba is azon az estén... Guszta. Ez nem is szimpla megcsalás, mert még undorító is. Olyan rusnya nők vagytok, hogy amúgy nem sikerülne jól kinéző csávót találnotok, csak ha fizettek neki, hogy hagyja magát, akkor meg mind rákaptok, mint tyúkok a takonyra? Szánalmas. De persze mi vagyunk a prűdek. Én tartom magam annyira jó csajnak, hogy ne kelljen fizetnem a szexért egy férfinak, de kinek mi.
De ha szerinted ez semmi, mondd el a csávódnak. Valamiért ahhoz mégis gyáva vagy, inkább itt kérdezgeted a népet. Ezek szerint te is tudod, hogy szánalmas vagy, különben már rég elbüszkélkedtél volna a kalandoddal.
De ezeknek a csávóknak az öregasszonyok is fizetnek, ezek meg bekapták a farkát :D
Simán kaphatnak tőle mindenféle betegséget.
Aki hagyja, hogy egy rakat részeg ribi a farkát nyalogassa, meg írod, hogy több is volt ott, az nem sima táncos. Az ugyanis feljelentene titeket szexuális zaklatásért, ha ilyesmivel próbálkoznátok. A táncos csak táncol, hozzáérni nem lehet, mivel nem az a munkája. Egy táncoshoz pont annyira van jogotok hozzáérni, mint mondjuk egy bolti eladóhoz. Semennyire.
Ti igazából fizettetek egy táncolni is tudó férfi kvának a szexuális szolgáltatásaiért. Nem minden prosti hirdeti magát oldalakon, ez nem szakmai követelmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!