Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Elmondjam a páromnak vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam a páromnak vagy jobb, ha hallgatok?

Figyelt kérdés
Hétvégén az egyik barátnőm lánybúcsúján voltunk, ahol volt egy chippendale táncos fiú is. Öltáncolt minden lánynak, illetve összetejszínhabozta a felsőtestét és a szerszámát, amit lenyaltunk róla. Konkrétan nem sz.ptam le, csak az álló péniszéről is lenyaltam a habot. Barátommal 1 éve vagyunk együtt, nem szeretném, ha emiatt megronlana a viszonyunk. Ha fordított helyzetben ő csinálta volna ezt egy lánnyal, nem örülnék neki, de nem tartanám megcsalásnak, azt mondanám, hogy jól van egyszer belefért. Ő viszont nem tudom hogy állna ehhez.

2020. aug. 17. 12:33
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim ***** válasza:
94%

Szép kis házasság lesz.

Eleve undorító a baráti kör. Normális ember ilyen cafkákkal nem is áll le.

Ezek tipikusan ezek a magamutogató k**vák.

Miattatok ítélik el a női nemet.

Én nő vagyok, bennem van tartás! Mi is voltunk lánybúcsún. Elmondjam mit csináltunk? Koktéloztunk, vacsoráztunk, a menyasszony pedig idegen férfiaktól gyűjtött össze egy füzetbe jókívánságokat. Utána elmentünk csocsózni.

Kérlek ne szaporodjatok! A gyereketek is égni fog, ha az anyja mindenki mocskos faszát a szájába veszi.

2020. aug. 17. 14:19
 32/59 anonim ***** válasza:
86%
Ez jóóó duma, de..."azt mondanám, hogy jól van egyszer belefért"...ő ezt fogja mondani, de a következő nem az ő oldalán állva fog bele-belédférni:DDD
2020. aug. 17. 14:32
 33/59 anonim ***** válasza:
90%
Jó kis fertő lehetett így egymás után.... Pfejj! Mondd el neki, legalább megtudja, hogy kivel van együtt. Joga van tudni, hogy milyen szájjal nyalod össze őt.
2020. aug. 17. 15:16
 34/59 anonim ***** válasza:
91%

Azért az fincsi, hogy egymás után nyalogattátok egy férfiprosti farkát, aki valószínűleg előtte bőven mártogatta már más csúnya puncikba is azon az estén... Guszta. Ez nem is szimpla megcsalás, mert még undorító is. Olyan rusnya nők vagytok, hogy amúgy nem sikerülne jól kinéző csávót találnotok, csak ha fizettek neki, hogy hagyja magát, akkor meg mind rákaptok, mint tyúkok a takonyra? Szánalmas. De persze mi vagyunk a prűdek. Én tartom magam annyira jó csajnak, hogy ne kelljen fizetnem a szexért egy férfinak, de kinek mi.

De ha szerinted ez semmi, mondd el a csávódnak. Valamiért ahhoz mégis gyáva vagy, inkább itt kérdezgeted a népet. Ezek szerint te is tudod, hogy szánalmas vagy, különben már rég elbüszkélkedtél volna a kalandoddal.

2020. aug. 17. 15:26
 35/59 anonim ***** válasza:
88%
A legközelebbi lánybúcsún meg a fiú sorra dug mindenkit...innen már csak 1 lépés..de gondolom, az is csak egy jó móka lesz.
2020. aug. 17. 15:42
 36/59 anonim ***** válasza:
90%

De ezeknek a csávóknak az öregasszonyok is fizetnek, ezek meg bekapták a farkát :D

Simán kaphatnak tőle mindenféle betegséget.

2020. aug. 17. 15:49
 37/59 A kérdező kommentje:
Nem prostituált,nem hirdeti magát olyan oldalon, ahol a prostik szokták, táncosról van szó. Egyáltalán nem vagyunk csúnyák, gyakran próbálkozik be nálam valaki,de mindegyiküket vissza szoktam utasítani.
2020. aug. 17. 16:05
 38/59 anonim ***** válasza:
98%

Aki hagyja, hogy egy rakat részeg ribi a farkát nyalogassa, meg írod, hogy több is volt ott, az nem sima táncos. Az ugyanis feljelentene titeket szexuális zaklatásért, ha ilyesmivel próbálkoznátok. A táncos csak táncol, hozzáérni nem lehet, mivel nem az a munkája. Egy táncoshoz pont annyira van jogotok hozzáérni, mint mondjuk egy bolti eladóhoz. Semennyire.

Ti igazából fizettetek egy táncolni is tudó férfi kvának a szexuális szolgáltatásaiért. Nem minden prosti hirdeti magát oldalakon, ez nem szakmai követelmény.

2020. aug. 17. 16:19
 39/59 anonim ***** válasza:
89%
Kérdező.. hát, hiába utasítottad vissza eddig, ha most gátlástalanul viselkedsz. Ezzel takarózhatsz, de attól még nagyon undorító dolgot tettél a pároddal, bár önmagában is gáz lenne. Sosem jutna eszembe a barátaimmal egy pasit körbenyalni, akit nem elég, hogy a szomszéd Marcsi is körbenyalhat, alapból sem tennénk ilyet. Nem, nem vagyunk prűdek mi sem. :D Csak értelmes, normális emberek vagyunk.
2020. aug. 17. 16:31
 40/59 anonim ***** válasza:
95%
Ilyen szituban csipőből mondanék nemet, akkor is, ha a csávó úgy nézne ki, mint Ramon Nomar.
2020. aug. 17. 17:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!