Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam a páromnak vagy jobb, ha hallgatok?
Ilyen tényleg van...? Nagyon durva...
Nem kerülnék ilyen helyzetbe, de igyekszem beleélni magam. Nem tudom, elmondanám-e a helyedben. Szerintem szinte biztos, hogy ha elmondod, akkor a párod feláll, és elmegy, mert más f.rkát nyalogatni az nem a "jó móka" kategória. Még ha a testéről ettetek volna habot, akkor hagyján, de képzeld el a helyzetet fordított szituban, ahol mondjuk egy cseresznyét kell kienni a táncoslány p.ncijából. Neked hogy esne, hogy "ittak" és "jó móka volt"?
És ha ez belefér, akkor innentől mi az, ami szintén nem túlzás még? Arról, hogy ittál csak annyit, hogy az ember részegen sem teszi meg azt, amit józanul sem tenne semmi körülmények közt. Csak a gátlásokat oldja az ital, az értékrendedet nem formálja át.
Ha mélyen hallgatsz a történtekről, akkor az meg hazugság. Azt neked kell tudni, hogy képes vagy-e együtt élni a dologgal, ha meg akarod tartani a kapcsolatod, valószínűleg ez a gerinctelenebb, de az egyetlen járható út. Nagyon örülök, hogy nem vagyok a helyedben, és a párodéban sem.
Szerintem mondd el, még időben ki tudjon dobni a pcsába. :D Had legyen normális párja ha te már leléptél.
Aztán utána nyalogathatod le a "brutál izmos" melegfiú farkáról a cuccot.
Nem csaltad meg, meg jó móka volt.
Hogy miért van az, hogy két normális ember nem tud egymásra találni, miért kell az egyiknek mindig ilyennek lennie mint a kérdező is...
Az egyetlen ember, aki meg tudja mondani, hogy ez oké-e, az a párod. Tök mindegy, hogy a kommentelőknek mi fér bele, mi nem, a párod a lényeg.
Én amondó vagyok, hogy vedd elő a gerinced és mondd el neki, ez az egyetlen tisztességes dolog, amit tehetsz, és valamennyire megmentheted a becsületed. Lehet, hogy ez a vége lesz a kapcsolatodnak, lehet, hogy nem, de megadtad a párodnak a lehetőséget, hogy válasszon.
Ha a gyakorlati oldalát nézzük, és nem azt, mi a helyes, akkor is ugyanez a válaszom. Gondolj bele, mi van, ha összeveszel az egyik barátnőddel, aki elmondja a pasidnak, hogy mi történt? Ezer és egyszer rosszabb mástól megtudni, mintha te állnál elé. És ne gondold, hogy egyikőjük sem tenné meg.
Tudok esetről, ahol a pasi megcsalta egyszer a volt nőjét, eltitkolta, és évek múlva derült ki véletlenül. Mert valaki elkotyogta valakinek, aki elkotyogta az akkor már feleségnek. Hát, nem volt jó vége. Pedig ott sem volt konkrét szex.
16 # Kedves Kérdező! Akkor az sem megcsalás ha a párod egy másik csaj szájába rakja a farkát?
Nevetséges vagy. Itt próbálsz megerősítést nyerni hogy nem hibáztál, nem csaltad meg a párod. Ha a párod lett volna legénybúcsún és a táncos csaj puncijába nyalt volna bele utólag kiderülve a srácot mindenki egy trógernek hordaná el. Te sem vagy más egy kis rüfke.
Mivel most megtetted következő adandó alkalommal is meg fogod tenni. Akkor már alkalom sem kell majd hozzá csak megtetszik a szép izmos fiú meg a nagy bránere és 10 perc múlva már a szádban fog harangozni vele. Én az unokaöcsém legénybúcsúját szerveztem. Táncoslányok voltak. A legnagyobb "kihívás" a hölgy hasára szórt sót kellett lenyalni a tequilához. Képzelem mekkora lotyók a barátnőid is. Egyikőtök sem érdemel normális társat csak olyat amelyik jól szétk.r és eldob.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!