Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Melyik a jobb, ha elmondja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik a jobb, ha elmondja vagy ha nem?

Figyelt kérdés

Páromnak előttem nagyon sok nő volt az életében, a legtöbb csak futó kaland. Mivel kisvárosban lakik, gyakran összefut velük az utcán. Természetesen nem várom el, hogy kezelje őket ismeretlenként, hiszen attól, hogy vége lett, nem kell átnéznie rajtuk. De néha mesél dolgokat, legutóbb pl. az egyik nővel összefutott és a nő konkrét utalást tett neki arra, hogy hiányoznak a forró együttlétek. Állítása szerint mesélt rólam a nőnek és időben leállította, hogy szó sem lehet köztük bármiről is. Egyrészt örülök neki, hogy ezeket elmondja, hiszen hozzá is szokta tenni, hogy nincsenek előttem titkai és így legalább tudom, hogy őszinte. Én enélkül is megbízom benne, viszont amikor ilyet mesél, nyugtalanít a dolog. Nem csodálom, hogy szerették/szeretik a nők, hiszen nagyon jóképű, udvarias és mindenkivel tisztelettel bánik, ráadásul tényleg nagyon jó vele a szex. Nem akarom előtte mutatni, de legbelül nagyon nyugtalanít ez az egész és félek, hogy egyszer tovább jut a dolog valamelyik ex-szel annál, hogy "hogy vagy?".

Néha azt érzem, jobb lenne, ha ezeket inkább el sem mesélné, mert utána napokig őrlődöm rajta.

Melyik a jobb, ha elmondja vagy ha nem?

2017. nov. 13. 11:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
88%
Ha téged zavar, hogy elmeséli, akkor kérd meg, hogy ne tegye. Logikus, nem? Bár mivel ő volt a falu bikája, lehet, hogy sérül majd az önbecsülése, ha nem mesélhet múltbéli hódításairól!
2017. nov. 13. 11:12
 2/12 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem, ha nem mondaná, akkor azon agyalnál. Nézd kérdező...jobb ez így. Lehet így is agyalsz, de legalább tudod, hogy min. Veled van, nem mással ha nem te tetszenél neki, nem így lenne.

31/f

2017. nov. 13. 11:12
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem mondaná el az lehet jobban aggasztana... Ez így legalább tiszta ügy.
2017. nov. 13. 11:20
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Én megmondom őszintén nem szoktam elmondani a páromnak ha összefutok egy expasimmal. Azt sem szoktam elmondani, ha valaki fel akar szedni az utcán vagy a munkahelyen. Az első mondat után határozottan leállítom, aztán tovább megyek. Feleslegesen nem idegesítem meg nem akarom, hogy féltékeny legyen és felbosszantsa magát. 12 éve vagyunk együtt, sosem csaltam meg és ezután sem fogom, tök mindegy kivel futok össze.
2017. nov. 13. 11:26
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2017. nov. 13. 11:53
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Én elgondolkodnék, miért futott zátonyra annyi kapcsolata, illetve miért nem sikerült alkalmi kufircnál többet kihozni belőle. Nekem nagyon nem lenne vonzó, hogy megvolt neki a fél város. Neked nincs olyan érzésed, hogy csak 1 csaj vagy a sorban a sok közül?
2017. nov. 13. 12:20
 7/12 A kérdező kommentje:

Volt három komoly kapcsolata is, amik több évig tartottak, így nem gondolnám, hogy az lenne élete célja, hogy kalandozzon.

Állítása szerint bennem megtalálta azt, amit keresett és én is azt érzem, nagyon egymásra találtunk.

2017. nov. 13. 12:24
 8/12 anonim ***** válasza:
48%
Kövesd a példáját és viselkedj úgy mintha tényleg egy pár lennétek.
2017. nov. 13. 12:37
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
# 7 én inkább arra gondoltam, hogy nincs valami olyan jellemhibája, amit egy nő sem tűrt el hosszútávon? De ha már vele vagy, akkor az a minimum, hogy őszinte vagy hozzá. Ha egyszer valami zavar, rosszul esik, akkor ne csinálj úgy, mintha minden a legnagyobb rendben lenne.
2017. nov. 13. 12:44
 10/12 anonim ***** válasza:
60%
Mióta vagytok amúgy együtt? 3 komoly kapcsolat nem nagy cucc, főleg, ha végig dugta a várost. Meg nem is mindegy, hogy hány éves ehhez.
2017. nov. 13. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!