Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elmondjam neki ezt? Vagy jobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam neki ezt? Vagy jobb ha rajon magatol?

Figyelt kérdés
Nos en eletemben eloszor vagyok szerelmes, igy 21 evesen. A lannyal meg sosem talalkoztam, pedig nem lakik messze(45km)csak messengeren beszelunk, mostmar lassan 4 honapja, talalkozni akar velem, amit megertek es en is szeretnek vele, de vannak egeszsegugyi problemaim az egyik hogy az egyik fulemre suket vagyok, a masikat inkabb nem irnam le itt, ennel is komolyab, ha valakit erdekel privatban elmondom. Na most a kerdes az, hogy szerintetek el tudna engem igy fogadni? 18 lesz nemsokara, vajon tudna toleralni?ha van itt ilyen koruli koru lany az o valasza kulobosen erdekelne, de mastol is johet a valasz. Es hogy inkabb mondjam el neki most, vagy rajon magatol melyik a jobb?
2020. jún. 18. 09:17
 1/7 Lachesys ***** válasza:
100%

ez az egyik fülre süketség semmi:D két ilyen ismerősöm is van, az egyik lány, a másik fiú. a lány orvosira jár és most fog házasodni, a srác meg rendező lett és mindig voltak női.

nem tudom mi a másik bajod de ez semmi. bármikor el lehet mondani. kívülről nem is látszik.

2020. jún. 18. 09:21
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom anonim oldalon miért nem lehet leírni a másik problémát..

Mindenféle képpen érdemes elmondani az ilyesmit, ha nem is az első randin, de az ismerkedés korai szakaszában.

2020. jún. 18. 09:22
 3/7 A kérdező kommentje:
De a masik eloben konnyen kiderulne es sokkal komolyabb is. Kiskoromban elvesztettem mar a fogaimat es azota kivehetos fogsorral elek es ezt nem hiszem hogy egy ilyen koru lany eltudna fogadni.
2020. jún. 18. 09:26
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jobb elmondani még az ismerkedés elején, mintha ő később venné észre, mert becsapva érezheti magát. (Bizalomnak nem tesz jót az ilyesmi) Ha az én véleményemre vagy kíváncsi, szerintem elfogadható dolgok ezek, de hogy hogyan fog ő reagálni, azt nem tudhatom
2020. jún. 18. 09:43
 5/7 anonim ***** válasza:
65%
Én elküldenélek a phaszba. 4 hónapja ismerkedtek, és még nem mondtad el, ezek után honnan tudja szegény lány, hogy mit titkolsz még, vagy mikor fogsz megint hazudni? Alapvetően nincs ezekkel nagy probléma, szerintem el tudnám fogadni, de nem úgy, hogy 4 hónap után, mellesleg megemlíted. Nekem is van testi problémám, az ismerkedés elején elmondtam mindig.
2020. jún. 18. 10:25
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is süket vagyok a bal fülemre, mégis boldog házasságban élek :) a fogsor na igen...arról beszélni kéne mindenképp.
2020. jún. 18. 11:33
 7/7 anonim ***** válasza:
76%
Csak személyiség számít.
2020. jún. 18. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!