Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam neki vagy jobb ez így?
Figyelt kérdés
Van egy srác aki nagyon tetszik nekem már évek óta ismerem(igaz még a legelején elrontottam mindent és megharagudott rám mert összejöttem egy sráccal akkor kiderült hogy ő is többet érzett,akkor egy ideig nem beszéltünk)de mostanában rengetegszer rám ír és myvip-en is folyton nézeget.Már régebben mondtam neki hogy sokat jelent nekem és több mint barát de akkor már késő volt.Rákérdezzek hogy nem e lehetne több vagy ezt már végleg hagyjam?2010. febr. 8. 09:46
1/7 anonim válasza:
Van valakije? Mert ha nincs, és neked se, akkor miért ne?
2/7 A kérdező kommentje:
nincs senkije neki sem és nekem sem azóta
2010. febr. 8. 09:56
3/7 anonim válasza:
Nem értelek. Akkor meg mi a fenére vársz meg????? Tapsra??? :) Hajra!
4/7 A kérdező kommentje:
Félek hogy azért fog nemet mondani mert még régen "eljátszottam az esélyem" meg hogy ezzel elijesztem mert nem túl gáz hogy ennyire nyomulok?
2010. febr. 8. 10:41
5/7 anonim válasza:
mond el! énis így jártam, egy éve kínzom magam, de van barátja..
6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, akkor megmondom... :)
2010. febr. 8. 13:32
7/7 anonim válasza:
Mond meg! Veszíteni nem veszíthetsz semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!