Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam a páromnak vagy jobb, ha hallgatok?
Alapszabály: Ami egy legénybúcsún vagy leánybúcsún történik, az ott is marad, azt nem illik senkinek sem elmondani.
De egy anonim oldalon ne legyen már mindenki ennyire álszent, ilyen dolgok meg szoktak történni, a valóságban meg mindenki mélységesen elítéli. Nyilván senki nem fogja nyíltan bevallani.
Szóval te se mondd el a barátodnak, ő se fogja elmondani, hogy mit csinált a táncoslánnyal egy legénybúcsún. Azt meg magadban rendezd el, hogy ez belefért-e vagy sem. De ha esetleg kiderül, és neki ez mégse fért bele, akkor viseld méltósággal a következményeket.
Hat ez nem tudom, kamu-e vagy tenyleg van ilyen😂😂😂 A legutobbi lanybucsu amin voltam, koktelozas volt, meg kapott a menyasszony 1-2 nagyon apro ajandekot meg volt valami tesztelos jatek es ennyi. Kulturalt program volt, de jol ereztuk magunkat, nevetgeltunk, sztoriztunk, stb. Parom is volt nemreg legenybucsun, ok kocsmaturaztak egyet, nem voltak tancoslanyok meg semmi ilyesmi naluk sem.
Szerintem en lehanynam veletlenul, ha valami idegen pasi az arcomba akarna tolni az undorito tejszinhabos farkat, de hat kinek mi😂
Szerintem ez kamu. Voltam pár leánybúcsún, egyiken sem volt chippendale fiú meg ilyenek. Sminkeltünk, közösen főztünk, volt egy hastáncos buli is, csak lányok voltunk és baromi jól éreztük magunkat. A koktélozás, táncolás a legdurvább, ami történt.
Ez szerintem csak arra megy ki, hogy hergeld a népet.
#22:
"Ilyenek meg szoktak történni a valóságban."
Nem. Normális helyeken a legény/lánybúcsú nem arról szól, hogy mindenki csalja meg a párját kötelező jelleggel, de különösen a házasulandó felek. Én nem azt mondom, hogy poénból nem fér bele mondjuk a sónyalogatás a hasról, vagy egy chippendale-show, ahol a srác körbetáncolja a menyasszonyt. De már megbocsáss, mióta tartozik a közös f.roknyalogatás a szórakozási kultúrához normális, párkapcsolatban élő nőknél?
Ismerek én is olyat, aki a legénybúcsúját Thaiföldre szervezte. A párom nem is ment. Nem én nem akartam, hanem neki nem fért bele, mert normálisan gondolkodik. Pedig nagyon nem prűd, járt már Thaiföldön, és imádta, kipróbált mindent, de akkor éppen nem volt barátnője. Ez ennyire egyszerű jobb helyeken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!