Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalásnak számít,ha a feleségem több mint 7 évig be volt "zsongva" egy volt pasijának,róla irkált a barátnőjével,miatta járt discoba,stb.? Ja amúgy 15 éve vagyunk házasok!
Figyelt kérdés
2020. júl. 28. 16:35
1/36 anonim válasza:
Igen nekem annak számitana érzelmi megcsalásnak ami lehet fizikai is lett volna ha úgy alakulnak a dolgok.
2/36 A kérdező kommentje:
légyszíves írjátok oda,hogy milyen neműek vagytok,és hány évesek.
2020. júl. 28. 16:42
3/36 anonim válasza:
Én nem tudnék a párommal úgy élni hogy valaki más után szalad és be van zsongva tőle.A szerelem nem erről szól két ember között.Megalázva érezném magam.
4/36 anonim válasza:
Megcsalásnak nem mondanám a szó konkrét értelmében, hiszen nem történt testi dolog. De van olyan is, hogy érzelmi megcsalás, és a viselkedése szerintem kimeríti ezt a kategóriát.
5/36 A kérdező kommentje:
1-es!Lehet,hogy volt fizikai is,csak azt tagadja,még egy hamis facebook profilt is létrehozott,és még sok mindent írhatnék.
2020. júl. 28. 16:44
6/36 anonim válasza:
1-vagyok 37N.Már az is elég durva hogy ennyire semmibe vett téged és a minimális tiszteletet sem adta meg neked hazudott neked.
7/36 anonim válasza:
Ha lehetséges, hogy volt szex is, akkor meg minden téren megcsalt. 4-es voltam. :)
35N
8/36 A kérdező kommentje:
4-es! Ezt sajnos nem tudom biztosan,de vannak kétségeim!
2020. júl. 28. 16:59
9/36 anonim válasza:
"kicsit" nagyon szét vagy esve, szedd már össze magad, hogy értelmes legyen a kérdésed, és tudjunk segíteni neked:)
10/36 A kérdező kommentje:
9-es! Ez alatt mit értesz pontosan?
2020. júl. 28. 17:01
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!