Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalásnak számít,ha a feleségem több mint 7 évig be volt "zsongva" egy volt pasijának,róla irkált a barátnőjével,miatta járt discoba,stb.? Ja amúgy 15 éve vagyunk házasok!
16/19/22/26 vagyok.
Elég korrekt embernek tűnsz.
De had kérdezzem meg hogy soha nem kalandoztál el? Soha nem volt senki akivel közelebb kerültetek egymáshoz?
Szóval van olyan dolog ami ha kiderülne akkor kellemetlenül éreznéd magad?
Mert nem értem miért vagy ilyen elnéző.
Értem én hogy a gyerekek...
Nekem ez nem menne...
Javaslom szíves figyelmedbe kedves kérdező:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
Vagy olvastad már és ennyire nem tetszettek a válaszok?:D
33#
Remélem hasonló "szerető" párod van.
Lehet kezdeni mindig,és kell is.
Én is ujrakezdtem 47évesen ,és újbol megtenném,ha olyan lenne a helyzetem.Nincs ember,aki ebben megállítson,max az,ha feldobom a talpam.
Szerencsére erre nem igen kerülhet sor már,mert végre megtaláltuk egymást.
16/19/22/26#
De igen elkalandoztam!
Még régen a volt munkahelyemen volt egy nő,vele beszélgettem sokat.Éreztem,hogy ez több már egy szimpla beszélgetésnél!
Hozzáteszem nem történt semmi köztünk!
Aznap haza mentem elmondtam a feleségemnek,és kértem,hogy adjon egy hetet,mert döntenem kell!
Döntöttem,őt választottam!
16/19/22/26# vagyok.
Továbbra sem értem hogy hogyan tudod elnézni....
Arra gondoltam volt félrelépésed neked is, és emiatt vagy elnéző.
Nem tudnék tisztelni egy ilyen nőt.
Nem maradnék vele akkor sem, ha egyedül rohadok meg...
Persze nem akarlak rábeszélni semmire, de kutyából nem lesz szalonna.
Ha mindezt megengedte magának, akkor ezután sem lesz másképp, mert semmibe vész.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!