Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalásnak számít,ha a feleségem több mint 7 évig be volt "zsongva" egy volt pasijának,róla irkált a barátnőjével,miatta járt discoba,stb.? Ja amúgy 15 éve vagyunk házasok!
Mennyi idősek a gyerekek?
Te hány éves vagy?
Szerintem megérdemelnél egy normális partnert.
A gyerekek miatt sem tudnék ilyen nővel élni.
17múlt,16 lesz,14 múlt!
43 éves vagyok!
14#vok
Figyelmeztetlek csak,hogy a lányaid miatt ne tedd !!
Tudom ,mert tapasztalatból irom.
20évet voltam házas,(2fiam van,már felnőttek),és nem érte meg várni.Pedig aztán én mindent megtettem,végigjártam.Az utolsó kísérletem a házassági,párkapcsolati tanácsadó felkeresése volt,amire nemleges választ kaptam.Nem én voltam,aki felrúgta a házasságunkat,és minden belefektetett munkánkat!Ettől kezdve tudtam,hogy mit kell tennem.Azóta van egy szerető párom,és minden rendben van.Csakhogy ezr előbb is megtehettem volna,minthogy a végsőkig elmenve megpróbáljak menteni valamit,amit nem lehetett.
Szép és jó,hogy mellettük akarsz maradni,csakhogy ez senkinek sem lesz jó,ha megromlik a helyzet.Se a lányaidnak,se neked,se a feleségednek.
Ezzel nem azt akarom sugallni ,hogy add fel,hanem azt,hogy legyen belátásod,reálisan nézd,hogy mi a legjobb megoldás.
Szerintem már nem olyan kicsik.
Megértenék a válást.
És attól még lehetnél nagyon jó apjuk.
14-es!
Férfi vagy,vagy nő?
Teljes mértékig igazat adok neked,de sajnos egyenlőre nem tudom mi a legjobb megoldás!A legkisebbik lányom bekerült egy erős gimibe ahová szeretett volna,amit azzal,(hogy idézőjelben elhagyom őket)nem akarok tönkretenni,és azt,hogy ezáltal elkallódjon!
Ja,csak a rend kedvéért 25#vok
50 F
voltam.
Köszönöm az őszinte szavakat!
Ha valakinek van még véleménye,ne tartsa magában,szeretem az őszinte embereket!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!