Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalásnak számít,ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalásnak számít,ha a feleségem több mint 7 évig be volt "zsongva" egy volt pasijának,róla irkált a barátnőjével,miatta járt discoba,stb.? Ja amúgy 15 éve vagyunk házasok!

Figyelt kérdés

2020. júl. 28. 16:35
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
30%
Érdekes, hogy mostanság mindenkinek a Gyíkon 3 lánya van, ezek szerint divat lett, de jó:D Jó példaként lenni némelyeknek:D
2020. júl. 28. 17:51
 22/36 anonim ***** válasza:

Mennyi idősek a gyerekek?

Te hány éves vagy?

Szerintem megérdemelnél egy normális partnert.

A gyerekek miatt sem tudnék ilyen nővel élni.

2020. júl. 28. 17:52
 23/36 A kérdező kommentje:

17múlt,16 lesz,14 múlt!

43 éves vagyok!

2020. júl. 28. 17:55
 24/36 anonim ***** válasza:
30%
Meséljetek légyszíves milyen mostanság a dizsi?:D vagy közel két és fél évtizede nem voltam. Változott valamit?:D hátha kedvet kapok hozzá:D
2020. júl. 28. 17:56
 25/36 anonim ***** válasza:

14#vok

Figyelmeztetlek csak,hogy a lányaid miatt ne tedd !!

Tudom ,mert tapasztalatból irom.

20évet voltam házas,(2fiam van,már felnőttek),és nem érte meg várni.Pedig aztán én mindent megtettem,végigjártam.Az utolsó kísérletem a házassági,párkapcsolati tanácsadó felkeresése volt,amire nemleges választ kaptam.Nem én voltam,aki felrúgta a házasságunkat,és minden belefektetett munkánkat!Ettől kezdve tudtam,hogy mit kell tennem.Azóta van egy szerető párom,és minden rendben van.Csakhogy ezr előbb is megtehettem volna,minthogy a végsőkig elmenve megpróbáljak menteni valamit,amit nem lehetett.

Szép és jó,hogy mellettük akarsz maradni,csakhogy ez senkinek sem lesz jó,ha megromlik a helyzet.Se a lányaidnak,se neked,se a feleségednek.

Ezzel nem azt akarom sugallni ,hogy add fel,hanem azt,hogy legyen belátásod,reálisan nézd,hogy mi a legjobb megoldás.

2020. júl. 28. 17:58
 26/36 anonim ***** válasza:

Szerintem már nem olyan kicsik.

Megértenék a válást.

És attól még lehetnél nagyon jó apjuk.

2020. júl. 28. 18:01
 27/36 A kérdező kommentje:

14-es!

Férfi vagy,vagy nő?

Teljes mértékig igazat adok neked,de sajnos egyenlőre nem tudom mi a legjobb megoldás!A legkisebbik lányom bekerült egy erős gimibe ahová szeretett volna,amit azzal,(hogy idézőjelben elhagyom őket)nem akarok tönkretenni,és azt,hogy ezáltal elkallódjon!

2020. júl. 28. 18:03
 28/36 anonim ***** válasza:

Ja,csak a rend kedvéért 25#vok

50 F

voltam.

2020. júl. 28. 18:04
 29/36 A kérdező kommentje:

Köszönöm az őszinte szavakat!

Ha valakinek van még véleménye,ne tartsa magában,szeretem az őszinte embereket!

2020. júl. 28. 18:09
 30/36 anonim ***** válasza:
60%
Tényleg igaz a mondás amit nárcisztikusokról pedig sosem hittem benne, de be kell lássam, hogy igaz:) Köszönöm ezt a kimerítő írást kérdező. Tipikus példája vagy, és már nem kérdés a személyed, pedig sokáig az volt, hogy vajh ki is műveli ezt a műsort:)
2020. júl. 28. 18:15
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!