Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet úgy élni az életét egy kamionosnak,hogy az asszonyt más keféli?
Figyelt kérdés
Soha nem értettem,hisznek emberek ebben a gyönyörű mézes madzagban,hogy az asszony nem kefél félre mi közben több hétig úton van?Én akár hány kamionost ismerek,mind elvált, többnyire mert az asszony félre kefélt,vagy éppen ő maguk is,de a lényeg mindig ugyan az volt.Ezzel a tudattal hogy lehet dolgozni és egy plé bodéban recskázni,miközben az asszonyt más pumpálgatja? Tényleg nem értem...2020. júl. 10. 14:06
41/45 anonim válasza:
Ezt a dumát
Kb ez a kamionosnak is minden városban van barátnője .. szerinted ezt viccből szokták mondani ???
42/45 anonim válasza:
Azért nem szép dolog pasiként kezelni egy csajt, kérdező. :D
43/45 anonim válasza:
De igen, élőben is ekkora “pofám” lenne, ahogy te fogalmaztad. Nehogy már a saját véleményem miatt tartsak a magadfajtáktól.
44/45 anonim válasza:
Ja még annyit fűznék hozzá, hogy te vagy az aki különböző jelzőkkel illett engem aztán még te sértődtél be,mert gyökérnek neveztelek? 😂 Nem lőttem mellé, mert a stílusod bebizonyította, hogy így is van. A primítív buta emberek stílusa az amivel te próbálsz visszavágni, mikor magukra veszik azt amit a másik mond. Óvodás szint.
45/45 anonim válasza:
Szerintem hagyjátok rá
Feltett egy kérdést idézőjelbe és kap választ és nem azt olvassa amit látni akart volna ,így ki van kicsit 😊😁
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!