Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogy lehet úgy élni az életét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet úgy élni az életét egy kamionosnak,hogy az asszonyt más keféli?

Figyelt kérdés
Soha nem értettem,hisznek emberek ebben a gyönyörű mézes madzagban,hogy az asszony nem kefél félre mi közben több hétig úton van?Én akár hány kamionost ismerek,mind elvált, többnyire mert az asszony félre kefélt,vagy éppen ő maguk is,de a lényeg mindig ugyan az volt.Ezzel a tudattal hogy lehet dolgozni és egy plé bodéban recskázni,miközben az asszonyt más pumpálgatja? Tényleg nem értem...
2020. júl. 10. 14:06
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
84%
Kérdező, azért kicsit el vagy tévedve. Miért gondolod, hogy mindenki hűtlen? Ne magadból indulj ki.
2020. júl. 10. 14:19
 12/45 A kérdező kommentje:

ma 14:19

Nem magamból indulok ki,ezt láttam magam körül.Olyan kamionost szinte nem is ismerek,akinek be lett volna ilyen gondja.Vagy ő vagy az asszony kefélt félre.

2020. júl. 10. 14:22
 13/45 anonim ***** válasza:
81%

Akik nem bírnak ki 4-6 napot, hogy ne keféljenek félre, azok akkor is félrekúrnának, ha könyvelők, vagy fazekasok lennének., tehát nem szakma, hanem vérmérséklet függő. A hűség fogalmát már meg sem említem, mert akkor lehetne gyanúsítani az összes asszonyt, akinek a férje külföldön dolgozik.

Vagy a Kádár rezsimben Szabolcsból, Békésből, jöttek-mentek a "fekete vonatok" a férfiak egész héten munkásszállón laktak és csak pénteken mentek haza, vasárnap már indultak vissza, mégsem qrvultak el a feleségek.

Természetesen mindenhol van mindenre példa és ellenpélda, de ezt csak a kamionosokra és a feleségeikre leosztani nagy hülyeség.

Ismerek olyan pasast - nem kamionos - aki reggel este kefél és mégis minden nőt akit csak lehet makkra kap.

2020. júl. 10. 14:34
 14/45 anonim ***** válasza:
33%
#7 Visszont még károsabb a folyton egymás s*ggében vannak. És külön életképtelenek lennének. Mert ez minden kapcsolatot hosszabb távon tönkre tesz.
2020. júl. 10. 14:34
 15/45 anonim ***** válasza:
40%
14 Nálad biztos, de nem azoknál akik szeretik egymást.
2020. júl. 10. 14:35
 16/45 anonim ***** válasza:
100%
Hagyományos családi kapcsolatok nem csak külföldön dolgozó kamion sofőr esetén nem megvalósítható,ott vannak pl. a katonák vagy rendőrök akik külföldön missziós szolgálatban esetleg szakmai kiképzésen vannak több hónapig. Vagy akik külföldön dolgoznak szociális területen a fele család pedig itthon. Valószínűleg egy jól működő kapcsolat sok mindent kibír, míg ami nem elég erős ott ilyen esetben a felszínre kerülnek a gondok.
2020. júl. 10. 14:36
 17/45 anonim ***** válasza:
84%

"Azért nem hasonlítható egy 2 hetes kórházban levés,egy szinte egész évben minden hónapban több hétig távol lévő emberhez."

Mikor Budapesten 2-szer annyit fizető munkát találtam, volt egy egy éves átmeneti időszak, amikor hét közben távol voltam a feleségemtől (leszámítva nyáro 2 hónapot, akkor együtt voltunk). Nyilván nem fogod elhinni, mert szerinted biztosan megcsalt az asszony vagy én őt, én viszont biztos vagyok benne, hogy nem.

2020. júl. 10. 14:37
 18/45 anonim ***** válasza:
79%
#15 Te strucc politikát fojtatsz.
2020. júl. 10. 14:38
 19/45 anonim ***** válasza:
64%

Őszinte leszek. Én 10 évig voltam hűséges. Ezidő alatt egyszer találtam a párom kamionjában egy női bugyit. Azt állította, h négy kézben volt egy pasival, es ő dugt@ meg benne az asszonyát. Ez kb a kapcsolatunk elején volt. Hittem neki. Sajnos az állandó távollét a mi kapcsolatunkat is tönkre tette. Munkahelyet váltottam, és szerelmes lettem a kollégámba. Annyira jól esett, h minden nap együtt tudunk lenni, hogy azonnal szakítottam az exemmel.

Azóta is a kollégám a párom, aki minden este hazajön hozzám már 3 éve.

2020. júl. 10. 14:43
 20/45 anonim ***** válasza:
92%

Aki hetekig nincs otthon (nem egyszeri alkalom,vagy olyan pár hónapos időszak aminek tuod,hogy egyszer vége) életvitelszerűen ,állandóan,ott nincs min csodálkozni ha megromlik a kapcsolat.

Mellesleg az összes kamionos akit ismerek k.rvázik , ezen sem csodálkozom ,de azért ne állítsuk már be úgy,hogy a nő otthon kefélget valakivel amíg a férfi Szűz Máriát megszégyenítő módon önmegtartóztat .

Szerintem aki normális kapcsolatot,családot akar,annak előbb-utóbb fel kell hagynia ezzel az életformával .

Olyat is ismerek,akiknek jó így, az asszony el van itthon a gyerekekkel ,a férj 3 havonta megy haza pár napra ,nyilván mindketten tartanak szeretőt/kurváznak, de nem beszélnek róla .

2020. júl. 10. 14:48
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!