Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet úgy élni az életét egy kamionosnak,hogy az asszonyt más keféli?
ma 14:19
Nem magamból indulok ki,ezt láttam magam körül.Olyan kamionost szinte nem is ismerek,akinek be lett volna ilyen gondja.Vagy ő vagy az asszony kefélt félre.
Akik nem bírnak ki 4-6 napot, hogy ne keféljenek félre, azok akkor is félrekúrnának, ha könyvelők, vagy fazekasok lennének., tehát nem szakma, hanem vérmérséklet függő. A hűség fogalmát már meg sem említem, mert akkor lehetne gyanúsítani az összes asszonyt, akinek a férje külföldön dolgozik.
Vagy a Kádár rezsimben Szabolcsból, Békésből, jöttek-mentek a "fekete vonatok" a férfiak egész héten munkásszállón laktak és csak pénteken mentek haza, vasárnap már indultak vissza, mégsem qrvultak el a feleségek.
Természetesen mindenhol van mindenre példa és ellenpélda, de ezt csak a kamionosokra és a feleségeikre leosztani nagy hülyeség.
Ismerek olyan pasast - nem kamionos - aki reggel este kefél és mégis minden nőt akit csak lehet makkra kap.
"Azért nem hasonlítható egy 2 hetes kórházban levés,egy szinte egész évben minden hónapban több hétig távol lévő emberhez."
Mikor Budapesten 2-szer annyit fizető munkát találtam, volt egy egy éves átmeneti időszak, amikor hét közben távol voltam a feleségemtől (leszámítva nyáro 2 hónapot, akkor együtt voltunk). Nyilván nem fogod elhinni, mert szerinted biztosan megcsalt az asszony vagy én őt, én viszont biztos vagyok benne, hogy nem.
Őszinte leszek. Én 10 évig voltam hűséges. Ezidő alatt egyszer találtam a párom kamionjában egy női bugyit. Azt állította, h négy kézben volt egy pasival, es ő dugt@ meg benne az asszonyát. Ez kb a kapcsolatunk elején volt. Hittem neki. Sajnos az állandó távollét a mi kapcsolatunkat is tönkre tette. Munkahelyet váltottam, és szerelmes lettem a kollégámba. Annyira jól esett, h minden nap együtt tudunk lenni, hogy azonnal szakítottam az exemmel.
Azóta is a kollégám a párom, aki minden este hazajön hozzám már 3 éve.
Aki hetekig nincs otthon (nem egyszeri alkalom,vagy olyan pár hónapos időszak aminek tuod,hogy egyszer vége) életvitelszerűen ,állandóan,ott nincs min csodálkozni ha megromlik a kapcsolat.
Mellesleg az összes kamionos akit ismerek k.rvázik , ezen sem csodálkozom ,de azért ne állítsuk már be úgy,hogy a nő otthon kefélget valakivel amíg a férfi Szűz Máriát megszégyenítő módon önmegtartóztat .
Szerintem aki normális kapcsolatot,családot akar,annak előbb-utóbb fel kell hagynia ezzel az életformával .
Olyat is ismerek,akiknek jó így, az asszony el van itthon a gyerekekkel ,a férj 3 havonta megy haza pár napra ,nyilván mindketten tartanak szeretőt/kurváznak, de nem beszélnek róla .
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!