Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogy lehet úgy élni az életét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet úgy élni az életét egy kamionosnak,hogy az asszonyt más keféli?

Figyelt kérdés
Soha nem értettem,hisznek emberek ebben a gyönyörű mézes madzagban,hogy az asszony nem kefél félre mi közben több hétig úton van?Én akár hány kamionost ismerek,mind elvált, többnyire mert az asszony félre kefélt,vagy éppen ő maguk is,de a lényeg mindig ugyan az volt.Ezzel a tudattal hogy lehet dolgozni és egy plé bodéban recskázni,miközben az asszonyt más pumpálgatja? Tényleg nem értem...
2020. júl. 10. 14:06
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
100%

Elolvastad egyáltalán a hozzászólásom?

"Mi van ha nem volt magányos, és szexre sem volt igénye a nőnek?"

"Persze, sok magányos feleség is félrelép."

2020. júl. 10. 15:18
 32/45 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem a kamionosok legtöbbje is félrelép, és inkább nem gondol bele, hogy amíg ő a kocsiban a prostit húzogatja, addig az asszonyka otthon kivel mit csinál. Amiről nem tud, az nem fáj, ugye... És nőként is ugyanez a helyzet, ha kamionos férjet választasz, akkor tudod, mire vállalkoztál, a sztereotípiáknak általában igenis van alapja, szóval simán lehet, hogy nőként is úgy ment bele a kapcsolatba, hogy ezzel számolt, és nekik ez így jó. Viszont nem törvényszerű, hogy az ember félrelép, együtt élő pároknál is, ahol a férj nem tölt távol heteket, előfordulhat, hogy nincs minden nap szex, mégsem csalja meg egymást az összes házaspár. Nem mindenkinek forog a szex körül az élete, hiszed vagy sem.
2020. júl. 10. 15:24
 33/45 anonim ***** válasza:
84%
A volt férjem nem volt kamionos, de sokat éltünk távkapcsolatban, hónapokig messze egymástól (ő külföldön dolgozott). Sosem csaltuk meg egymást. Viszont elhidegültünk egy idő után és elváltunk. De amíg házasok voltunk, egyikünknek sem volt más. Úgyhogy fogd szépen a sztereotípiáidat és húzd le a vécén.
2020. júl. 10. 16:49
 34/45 A kérdező kommentje:

ma 16:49

Na jó látom te sem érted... figyelj szerinted,elmondta volna?Most ne azt mond hogy nem hát biztos nem csinálna vagy csinált ilyet.Ott voltál minden percben mellette?Tudod van a kegyes hazugság kategória.Most te is lehet csak azért áltatod magad,hogy ne sérüljön az önbecsülésed.

2020. júl. 10. 17:31
 35/45 anonim ***** válasza:
100%

34:

De fogd már fel, hogy az egész elméleted azon alapszik, hogy ha sokáig távol vannak, akkor félre fognak lépni. Hogy 34-es párja nem lépett félre, azt nem tudhatjuk biztosan, de 43-es magáról tudja, hogy nem, és ez már önmagában cáfolja az elméletedet, ha magáról igazat mond, hiszen ha a jelenség törvényszerű lenne, akkor mindig mindkét fél félreqr.na.

Azzal, hogy mégis úgy definiálod, hogy legalább az egyik fél, még ha ezt nem is indoklod meg, csak annyit érsz el, hogy bárki bármit ír, rávághatod, hogy tuti megcsalta őt a másik, hiszen sem cáfolni, sem megerősíteni nem tudjuk ezen állításodat. Schrödinger megcsalása.

2020. júl. 10. 18:01
 36/45 anonim ***** válasza:
#34 A váláskor elmondhatta volna, hiszen én adtam be és ő ezért megsértődött. Olyan mindegy volt már akkor. De én hiszek neki, mert a kapcsolatunk mindennek ellenére az őszinteségen alapult. Azon kívül én sem csaltam meg, pedig én vagyok a nő és évekig szexmentes volt a végén a házasságunk. És te azt állítod a kérdésedben, hogy a nők félre lépnek. Ha meg azt írjuk, hogy nem, akkor azzal jössz, hogy biztosan a pasi lépett félre. Ne haragudj, de semmi értelme sem a kérdésednek, sem a válaszaidnak vagy az egész gondolatmenetednek.
2020. júl. 10. 18:54
 37/45 anonim ***** válasza:
69%
Kérdező miért vagy ekkora gyökér, hogy mindenkire ráakarod húzni a saját kitalált teóriádat?
2020. júl. 11. 07:26
 38/45 A kérdező kommentje:

ma 07:26

Figyelj seg@fejkém!Hogyan jössz ahhoz,hogy legyökerezzél?Ismersz esetleg?

2020. júl. 11. 13:27
 39/45 anonim ***** válasza:
70%

Jujjuj csak nem belegázoltam a kis lelkivilágodba?

Te meg hogy jössz ahhoz hogy másokat bírálj? Ráadásul ismeretlenül, de te így is jobban tudod a frankót, ugye?

2020. júl. 11. 14:39
 40/45 A kérdező kommentje:

ma 14:39

Nem gázoltál prolikám,de vajon élőben is ekkora pofád lenne??

2020. júl. 11. 19:46
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!