Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogy lehet úgy élni az életét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet úgy élni az életét egy kamionosnak,hogy az asszonyt más keféli?

Figyelt kérdés
Soha nem értettem,hisznek emberek ebben a gyönyörű mézes madzagban,hogy az asszony nem kefél félre mi közben több hétig úton van?Én akár hány kamionost ismerek,mind elvált, többnyire mert az asszony félre kefélt,vagy éppen ő maguk is,de a lényeg mindig ugyan az volt.Ezzel a tudattal hogy lehet dolgozni és egy plé bodéban recskázni,miközben az asszonyt más pumpálgatja? Tényleg nem értem...
2020. júl. 10. 14:06
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
80%
Kedves megkeseredett kérdező... anyám 20 évig volt kamionossal, nem baszott félre. Idén hunyt el sajnos,apámként tekintettem rá. Nem vagyunk egyformák. Tudom,a világ elkurvult,de bennem még maradt egy icipici naivitás,hogy van még gerinces ember a Földön.
2020. júl. 10. 14:52
 22/45 A kérdező kommentje:

ma 14:37

Jaj istenem de cuki,kis naiv vagy...hát persze biztos, nyilván elfogja mondani,hogy mással hempergett esetleg.Nem mondom hogy nincs igazad,de már láttam ilyen kis naiv lesre futásokat,jaj ő biztos nem,ő egy ártatlan bárány.Ha tudnád mennyi ilyen sztorit tudok...

2020. júl. 10. 14:59
 23/45 A kérdező kommentje:

ma 14:52

Nem vagyok megkeseredett,ezek tények.

2020. júl. 10. 15:01
 24/45 anonim ***** válasza:
100%

Már 7 hónapja nem szexeltem, nem azért, mert nincs lehetőségem, hanem mert nem akarok. Volt, hogy 3 évig nem szexeltem, egyszerűen nem volt kedvem. Kb 3 hetente egyszer nyúlok magamhoz.

2-3 hét az semmi, mondjuk ha szerelmes vagy, biztos sokkal nehezebb kibírni, de ha már valakivel pár éve együtt vagy, talán örülsz is, hogy nem nyaggat naponta, hogy legalább egy kis orál legyen, ha már dugni nincs kedved.(női oldalról megközelítve)

2020. júl. 10. 15:07
 25/45 A kérdező kommentje:

ma 14:43

Ott nem a távollét tette tönkre,hanem hogy találtál egy bugyit...plusz az hogy félre kurtál a kollégaddal, miközben ő dolgozott.K@rva jó lehet egy munkahelyen dolgozni és még ott is egymás pofáját lesni..

26/45 anonim ***** válasza:
42%

#22 Mi van ha nem volt magányos, és szexre sem volt igénye a nőnek?

Kereszanyám hetente jár gyóni. Hívő katolikus. "Csak házasságban szent a szex". Volt férje meg kamionos.

Az állandóan úton lévő férfiak 95+%-a, ha van rá lehetősége félre lép.

Persze sok magányos feleség is félre lép.

27/45 anonim ***** válasza:
félrelép*
2020. júl. 10. 15:08
 28/45 anonim ***** válasza:

22:

Na, akkor jól gondoltam, hogy pontosan ezt fogod reagálni. Csak ugye ilyen alapon minek érvelni, ha neked van egy prekoncepciód, és az biztos hogy így is van, és persze mindenkinél jobban tudod.

2020. júl. 10. 15:08
 29/45 A kérdező kommentje:

ma 15:07

Tényleg nagyon naivak vagytok...🤔😄Innen is látni,hogy egyből a kamionos b@szik félre, legalábbis ti azt gondoljátok,biztos ők is.De nyugodtan el hihetitek,hogy ugyan annyi feleség is.Akkor ezt így is le lehet fordítani,hogy a kamionos feleségek 90%a,ha már e kamionosra így rámondjátok

2020. júl. 10. 15:12
 30/45 anonim ***** válasza:
100%
De akkor maradjunk annyiban, amit én biztosan tudhatok, hogy én nem csaltam meg az 1 év alatt, pedig volt pl. csinos kolléganőm, meg Budapesten amúgy is sok a lehetőség ismerkedni vagy qrvázni is (az egyik türelmi zónától 1 km-re laktam), ráadásul egyedül laktam egy lakásban. Persze tudom, hogy továbbra is kitartasz amellett, hogy akkor biztos a másik fél, akiről én sem tudhatom elvileg 100%-osan. De képzeld el, ez nem mindenkinél úgy működik, hogy ha nincs ott a párod, akkor krónikus p.na vagy f.sz hiányod lesz.
2020. júl. 10. 15:13
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!