Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalas utan hogyan allnatok bosszut?
8. és 9.
Oké, én is azt mondom, hogy elsődlegesen hibás a megcsaló, de ez nem menti fel a szeretőt sem, ez egy nagyon helytelen gondolkodás, hogy "ő ezért mentesül". Jó én a bosszúállást elítéltem alapból, primitív dolog - mármint van az a dolog amiért megéri bosszút állni, de ez messze nem olyan - de most mi ez a szerető-védési mánia? Szerinted mitől jobb az, aki tudja, hogy a másik kapcsolatban, de belemegy? Jó egy pici fokkal jobb, mint a megcsaló, aki megérdemli utána a kidobást, de a szerető szerepe sem egy "ártatlan eszköz" "aki rosszkor volt rossz helyen", hanem aktív résztvevője a dolgoknak, nem mentesül a felelősség alól. Vagy ez valami ilyen mundér-becsülete dolog? Vagy valami eltorzult felfogás, hogy a szerető az menő meg fa..a gyerek? Nem, nem az, ha mindenről tud, csak minimálisan különb a megcsalótól, ugyanolyan hitvány mindkettő.
"Leszarom a velemenyeiteket."
Azért milyen jó már, hogy egy olyan oldalon ahol kérdéseket lehet kiírni a véleményeket várva, leszarja azt a kérdező. :D
16
Választ csak olyan kérdésre lehet írni, amire létezik egzakt, tudományosan pontos válasz, de erre éppen nem. Vagy van erre egy helyes válasz, amiről nem tudunk?
Nem, itt nem erről van szó, van egy bizonyos vélemény amit vársz, mint válasz, hogy utána igazolhasd önmagadat, vagy a szörnyűséget amire készülsz és várod rá a biztatást.
17.
Volt párodat meg szétvernéd? Azért ez is elég eltorzult dolog...
"Volt párodat meg szétvernéd? Azért ez is elég eltorzult dolog..."
Ne forgasd ki a szavaimat, hülyegyerek. Azt mondtam, hogy a partere majd elintézi: otthagyhatja, megölheti, szarrá verheti, vele is maradhat, amit akar. Semmi közöm ahhoz az emberhez. A páromhoz van közöm. És vele van erről beszélni valóm, mert akárhogy mászhatott volna rá a másik, ha ő nemet mondott volna, szar sem lett volna. Neki van elszámolnivalója felém. De mivel nem vállalom be, hogy üljek azért, mert egy kést állítottam a szemgödrébe, ezért valószínűleg csak nyilvánosan megalázom, kisemmizem, majd kivágom az életemből, mint egy rongyot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!