Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férjem megcsalt amíg. Közben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjem megcsalt amíg. Közben belém szeretett valaki más. Ez nekem sok. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Férjemmel friss hazassag, rozsaszin köd, szerelem, babát is próbáltunk “csinalni” (nem jott ossze). Kiderült akkor, hogy exem kórházban van, életveszélyben. Kb hetente kommunikáltunk mint barátok azelőtt és tudtam, hogy senkije sincs, így oda repültem hozzá. Kibereltem egy lakast (külföldön is albérletben laktunk férjemmel), és ide jott ki hozzám, miutan 3 honapig kórházban volt, mert neki felmondták az albiját. Még fekszik, mosakodik, folyosón sétálni már tud. Eltartom.

Na de eddig csak szia, “hogy vagy”- okat írt férjem velem, illetve nem jelentkezett 1-2 hétig.

Én férjemre ráírtam terjedelmesen, mert kinyomta a telefont, miutan az exem, aki szerelmes belém, “poenosan” azt mondta, hogy “3 hónap után tuti mást dug a férjed.”

Írtam férjemnek, és kertelés nélkül megírta valaszként, hogy mást dug, köpni nyelni nem tudtam. Költözik hozzá épp a nő, meg, hogy nekem nincs már hely a szívében. És a közös dolgaink neki semmit nem jelentettek hisz az ő kultúrájában ezek nem értékek.

Szoval bele csöppent en az új életembe, amit nem is akartam. Itt vagyok az exemmel aki szerelmes belém, de egy totál unalmas pasas, azzal is poénkodott, hogy majd leszek az ő felesége. De ő anyagilag link alak es semmi erzelmek sincs felé, nagyon egysíkú számomra ő.

Szerintetek mit tegyek amig meggyógyul annyira, hogy ujra tud dolgozni az exem?

Illetve a szüleimnek sem tudok mit mondani, akik naponta kerdezik, hogy mikor megyek már vissza, mutter küldeni akar kötött pulcsit a férjemnek, kellemetlen nekem.

Mit tegyek? Ez most nekem sok, átgondolni se bírom.

2020. márc. 2. 02:16
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%

Teljes agyhalál ha valaki azt gondolja ez normális!??!

Valaki elköltözik a férje mellől hogy az exét ápolja!?

Összeköltözik az exével, és csodálkozik ha a férj kidobja és beújít egy másik nőt???

Fejtse már mi bővebben az a mélyen érző jótét lélek aki szerint ez teljesen normális! Komolyan kíváncsi vagyok rá miért gondolja így. Észérvekkel győzzön meg hogy ez a helyzet normális!

Jelenleg elképzelni sem tudok ennél valósabb szakító okot.

2020. márc. 3. 08:43
 32/34 anonim ***** válasza:
100%

"Összeköltözik az exével, és csodálkozik ha a férj kidobja és beújít egy másik nőt???"

Leírták miszisz madamok már korábban, a férfi a hibás.

2020. márc. 3. 10:03
 33/34 anonim ***** válasza:
69%
29-es vagyok, egy szóval se jeleztem, hogy normális, hogy az exét istápolja! DE! Az se elfogadható, hogy valaki elkezd mást kefélgetni gerinctelenül!
2020. márc. 3. 10:17
 34/34 anonim ***** válasza:
33%

31-es nem összeköltözött a pasival, hanem a gyereke apját próbálta meg életben tartani addig, amíg önálló életre nem képes. Nyilván anyagilag is így volt egyszerűbb, ráadásul a kedves férjecske semmiből se volt kihagyva.

Nem mindenki engedheti meg magának, hogy 24 órás ápolót fogadjon valaki mellé. Ha elválnék és a férjem hasonló helyzetbe kerülne és nem lenne senkije, én is ápolnám. Ha az új pasi nem tolerálná, akkor embertelennek tartanám és mehet tőlem ahova akar.

Azok, akik el sem tudják képzelni, mennyire semmit se tud jelenteni egy ex szexuálisan, azok nincsenek túl az exeiken. Én pl. 3 éve élek szex nélkül együtt a férjemmel, férfiként már semmit se jelent, de az életem része volt 12 évig, sose hagynám cserben ha bajba kerülne, már csak a gyerekünk miatt se. Aki emiatt féltékenységi nagyjelenetet rendez, annak üzenem, hogy egészségesen se nyúltunk egymáshoz 3 évig, nem képzeli hogy bármit is jelentene, ha betegen mellette lennék??? Attól még, hogy egy szerelem/kapcsolat véget ér, lehet embernek maradni. Az a férfi mindig a család része marad, mivel van közös gyerek, de ha nem lenne, akkor is lehet embernek maradni. Aki nem tud kapcsolatban lenni az exével, ott bibi van, ott nem hűltek még ki az érzelmek. Aki erre képes, az már nem érez semmit a másik iránt.

2020. márc. 3. 14:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!