Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem megcsalt amíg. Közben belém szeretett valaki más. Ez nekem sok. Szerintetek?
Férjemmel friss hazassag, rozsaszin köd, szerelem, babát is próbáltunk “csinalni” (nem jott ossze). Kiderült akkor, hogy exem kórházban van, életveszélyben. Kb hetente kommunikáltunk mint barátok azelőtt és tudtam, hogy senkije sincs, így oda repültem hozzá. Kibereltem egy lakast (külföldön is albérletben laktunk férjemmel), és ide jott ki hozzám, miutan 3 honapig kórházban volt, mert neki felmondták az albiját. Még fekszik, mosakodik, folyosón sétálni már tud. Eltartom.
Na de eddig csak szia, “hogy vagy”- okat írt férjem velem, illetve nem jelentkezett 1-2 hétig.
Én férjemre ráírtam terjedelmesen, mert kinyomta a telefont, miutan az exem, aki szerelmes belém, “poenosan” azt mondta, hogy “3 hónap után tuti mást dug a férjed.”
Írtam férjemnek, és kertelés nélkül megírta valaszként, hogy mást dug, köpni nyelni nem tudtam. Költözik hozzá épp a nő, meg, hogy nekem nincs már hely a szívében. És a közös dolgaink neki semmit nem jelentettek hisz az ő kultúrájában ezek nem értékek.
Szoval bele csöppent en az új életembe, amit nem is akartam. Itt vagyok az exemmel aki szerelmes belém, de egy totál unalmas pasas, azzal is poénkodott, hogy majd leszek az ő felesége. De ő anyagilag link alak es semmi erzelmek sincs felé, nagyon egysíkú számomra ő.
Szerintetek mit tegyek amig meggyógyul annyira, hogy ujra tud dolgozni az exem?
Illetve a szüleimnek sem tudok mit mondani, akik naponta kerdezik, hogy mikor megyek már vissza, mutter küldeni akar kötött pulcsit a férjemnek, kellemetlen nekem.
Mit tegyek? Ez most nekem sok, átgondolni se bírom.
Én nagyon türelmesnek tartom magam, de ezt én sem nézném el.
Tehát te otthagytad a külföldi munkádat, béreltél egy lakást Magyarországon, hogy segíts az exednek. Akkor nem is te tartod el az exedet, hanem a férjed.
Ha a férjeddel akarsz maradni, akkor azonnal menj vissza hozzá. Ha az exeden is segíteni akarsz, akkor bérelj fel neki egy ápolót aki megy amikor szükséges.
Bár másodszorra elolvasva amit írtál szerintem a férjed azt hiszi, hogy szakítottál vele és szerinte nem megcsalt téged, hanem csak új barátnője van.
Jó tanácsot ebben a helyzetben nem tudok adni...
Ugy volt, hogy férjem jön vissza ápolni exemet. De nekem vissza kellett jönnöm egyébként is egy rövid időre vízum miatt. Férjemnek meg a saját országába kellett repülnie akkor vissza vízum miatt.
Így lett, hogy en jovok. Illetve, hogy a fiam találkozhasson az apjával, ha nem élné túl.
15-ös vagyok. Na az meg még meredekebb, hogy elvártad volna a férjedtől, hogy ápolja az exedet...
Én a saját páromtól sem várnám el,hogy műtét esetén felmondjon és ápoljon, nem hogy az exemtől meg az új nőjétől. Előbb vennék fel providentet és fizetnék házi ápolót, mint hogy az exem adja fel az egész életét, a munkáját, az új kapcsolatát miattam. Nagyon önző az exed és te meg belesétáltál a csapdába, amibe a férjedet is bele akartad vinni. Örülök neki,hogy lett új kapcsolata és nem alázkodik meg a te exed miatt.
Mi van???? Ez valami agyrém? A férjed ápolta volna az exedet???
Ez teljesen komoly???
Jézusom... A büdös életben nem állnék szóba veled.
Most tényleg halálosan komolyan írtad ki ezt a kérdést?!
Ez az egész szituáció baromi kínos és nehéz helyzetbe hozott akárhogyan is nézzük. Megértem azt is, hogy a gyereked apjának kell ellátás, de a jelenlegi férjed is megértem, baromi nehéz ezt a helyén kezelni, hogy az exet pátyolgatja a párom.
A férjedtől sem helyénvaló, hogy gyakorlatilag a hátad mögött megcsalt valakivel. Bárki bármit mond, ez akkor is gerinctelen, tök mindegy, mi a szituáció. Nekem az az érzésem, hogy az a nő régebb óta van a képben, csak most végre indokot kapott a férjed, hogy felválallhassa a szeretőt.31n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!