Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem megcsalt amíg. Közben belém szeretett valaki más. Ez nekem sok. Szerintetek?
Férjemmel friss hazassag, rozsaszin köd, szerelem, babát is próbáltunk “csinalni” (nem jott ossze). Kiderült akkor, hogy exem kórházban van, életveszélyben. Kb hetente kommunikáltunk mint barátok azelőtt és tudtam, hogy senkije sincs, így oda repültem hozzá. Kibereltem egy lakast (külföldön is albérletben laktunk férjemmel), és ide jott ki hozzám, miutan 3 honapig kórházban volt, mert neki felmondták az albiját. Még fekszik, mosakodik, folyosón sétálni már tud. Eltartom.
Na de eddig csak szia, “hogy vagy”- okat írt férjem velem, illetve nem jelentkezett 1-2 hétig.
Én férjemre ráírtam terjedelmesen, mert kinyomta a telefont, miutan az exem, aki szerelmes belém, “poenosan” azt mondta, hogy “3 hónap után tuti mást dug a férjed.”
Írtam férjemnek, és kertelés nélkül megírta valaszként, hogy mást dug, köpni nyelni nem tudtam. Költözik hozzá épp a nő, meg, hogy nekem nincs már hely a szívében. És a közös dolgaink neki semmit nem jelentettek hisz az ő kultúrájában ezek nem értékek.
Szoval bele csöppent en az új életembe, amit nem is akartam. Itt vagyok az exemmel aki szerelmes belém, de egy totál unalmas pasas, azzal is poénkodott, hogy majd leszek az ő felesége. De ő anyagilag link alak es semmi erzelmek sincs felé, nagyon egysíkú számomra ő.
Szerintetek mit tegyek amig meggyógyul annyira, hogy ujra tud dolgozni az exem?
Illetve a szüleimnek sem tudok mit mondani, akik naponta kerdezik, hogy mikor megyek már vissza, mutter küldeni akar kötött pulcsit a férjemnek, kellemetlen nekem.
Mit tegyek? Ez most nekem sok, átgondolni se bírom.
Bárcsak esti mese lenne.
A ferjemhez költözik a külföldi alberletunkbe az új nő.
En Magyarországon vettem ki egy lakast, amikor megtudtam, hogy exemnek mutetjei lesznek és tok egyedul van. Az o lakását nem tudtam volna fizetni, mert majd’ 3x ennyibe került, mint amit en vettem ki. Vele szetmentem “régen” és barátok maradtunk. Mert anyagilag beszámíthatatlanok, felelotlen volt. Most sincs egy forintja sem gyógyuló fázisban van épp több műtét után itt, velem.
Azta!
Te együtt élsz a beteg exeddel, akit ápolgatsz. Ezt a férjed simán lenyeli. Majd megsértődsz, hogy keresett magának egy másik nőt.
Lehet, hogy én vagyok fura, de ha a párom összeköltözne az exével, mert az szegényke beteg és majd ő ápolja és eltartja, az az én kultúrámban sem lenne valami nagy érték.
Közös döntés volt a férjemmel.
Exem a nagyfiam apja.
Nem fogok tudni visszamenni ki dolgozni, mert “kirakott” a lakásból.
Stb stb stb.
Hát valahol megértelek. Attól még, hogy valakivel elmúlt a szerelem és a közös célok, én sem tudtam soha egy eldobható szemétként kezelni. Főleg ha közös gyerek van.
Nem tudom mennyire van rendben a kommunikáció a volt férjeddel, de nagyon úgy tűnik, hogy ez a közös döntés nem volt teljesen közös döntés. Valószínű úgy gondolja, hogy megcsaltad őt.
Ettől függetlenül szerintem örülj neki, hogy időben kiderült, hogy képes ilyesmire és nem szolgáltattad ki magadat neki egy babával. Azt hiszem, jobban be kellett volna vonnod őt az exed ápolásába, hogy lássa, egy roncsról gondoskodsz és nem a megcsaláson jár az eszed.
De a férjed nem igazán szimpatikus nekem ebben a sztoriban. Sajnálom, hogy így alakult. Te jó ember vagy nagyon.
Köszönöm, hogy szántál időt ram megírni a kommentedet kedves utolsó.
Bele vontam amennyire lehet tavolrol férjemet, de o teljesen depressziós lett attol, hogy műtét után 80%, hogy elveszítjük, egy műtét amit végig kellett idegeskedni 7 és 12 óra közt mozgott és utána jöttek a kritikus napok, aztan még is életben maradt, és nem egy ilyen műtét volt. Férjem teljesen kikeszult idegileg. Sok volt neki. Akkor tunt el eloszor ugy, hogy 4 napig nem hívott. Előtte minden nap miota ismerem.
Azt irta férjem hogy egészen addig nem csalt meg, csak amiutan besokallt, depressziós lett az exem eletveszelyes állapota miatt és békén hagytam őt (férjemet), napokig, amikor el volt tűnve. És amikor kerestem napok után, hogy mi van ferjemmel, ugy fogalmazott “erőlködtem”, akkor csalt meg először és azért mert “erőltettem” rá ezt a szituációt.🤷🏼♀️🤦🏼♀️
Pedig en is váratlanul cseppentem bele...
Hát ez nekem már magas. Elég empatikus ember vagyok, de most valóban nem tudok megértően a férjed lelkiállapotába helyezkedni. Krízisek jönnek, nagyon hosszú az élet jó esetben. Azt gondolom, előbb-utóbb talált volna okot a megcsalásodra, ha nem ezt, akkor mást...Lelkileg nem tűnik egy stabil valakinek, ahogy az exed se. Próbálj meg legközelebb valaki kiegyensúlyozottabbat bevonzani. Tudom, könnyű mondani...
Remélem jóra fordul az életed és találsz olyat, aki nem hagy magadra a bajban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!