Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Megcsalt a barátnőm, a haverom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt a barátnőm, a haverommal. Kidobtam és mintha nem is érdekelné. Ezek szerint nem szeretett?

Figyelt kérdés
2 éve jártunk már, ő most 17 éves én meg 20 vagyok. Kint dolgozok Ausztriába ő meg itthon van itt jár suliba így ritkán taliztunk az utóbbi 1 évben mert azóta dolgozok kint kb 4x taliztunk. Nagyon megváltozott pár hónapja mikor haza jöttem teljesen más volt utoljára, bunkózott velem és eléggé flegmán kezelt, és a haverommal lógott minden nap amikor rá ért végül kiderült hogy kavarnak és szerelmesek egymásba :( Én mikor itt voltam már gyanítottam decemberben,mert láttam őket együtt többször is de nem mondtam neki, csak kifigyeltem hogy meggyőződjek róla, mert mások már beszélték, hogy kavarnak :( most 2 hete kidobtam végleg, ki is jöttem utána vissza, és azt hallom vissza, hogy már járnak, és tök boldogok, a csajt meg se viselte, hogy velem vége sőt hidegen hagyta :( pedig miatta melóztam itt kint, hogy legyen pénzünk... nagyon kitolt velem, állítólag le is feküdtek még akkor :( mit csináljak? azon gondolkoztam, hogy haza megyek és agyonverem a haveromat aki már csak a volt haverom többet nem tekintem barátnak :'( szemét hazug átvertek nagyon... huu rettentő düh van bennem mit tegyek? :(

2013. febr. 26. 13:39
 1/7 anonim ***** válasza:

A csaj még kis buta, nem való neki még komoly kapcsolat, ha rögtön ugrott annak a karjaiba aki rendelkezésre állt.

A srác meg no comment. Ne tegyél semmit, felejtsd el, töröld ki, tiltsd le őket. Zsák a foltját. Lesz neked normálisabb lány. :)

2013. febr. 26. 13:42
 2/7 A kérdező kommentje:
kitöröltem facen az ismerőeim közül a lányt, a haveromat még nem neki írtam, hogy miért volt ilyen szemét hogy tehette, de semmit se válaszolt már vagy 1 hete, azóta nem láttam faent facebook chaten se letiltott engem ő hamarabb, de most törlöm őt is már ki van rakva, hogy kapcsolatban vannak :( :'( fuuuuu szétverném most
2013. febr. 26. 13:44
 3/7 anonim ***** válasza:

Örülj neki! Ironikus, de örülj, hogy eddig téged etetett

a csaj, innentől mást, Te pedig tudsz koncentrálni arra,

ami igazán fontos. Keresd kint sz*rrá magad, hogy késöbb

ne legyen anyagi problémád, ha esetleg egy olyan nővel

jössz össze, aki valóban szeret, és esetleg gyerekválla-

lásra adjátok a fejeteket.

Leírva elég rosszul hangzik, de kb ez van.

2013. febr. 26. 13:48
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, a szeretet egy dolog, az végül is önfeláldozás. A szerelem bullshit és illúziók egyvelege :) Melyikre gondolsz?

Ne cselekedj dühből, felindultan, mert megfogod bánni. Tudod ismered Yoda mester tanácsát. No pánik. Kicsit állj hátrébb, nyugodj meg, hagyj magadnak időt. És állj tovább. Sokkal okosabb dolog és kemény csávósabb megoldás, mint emberkedni. Szerintem egyszerűen szüntesd meg a kontaktot velük. Olyan "nem tudom kik vagytok, mert nem ismerlek" stílusban. Csak következetesen tehát, higgadtan, megfontoltan.

2013. febr. 26. 13:50
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
A csaj nem szeretett téged. Ha szeretett volna akkor nem csalt volna meg. Szerintem nemhogy hidegen hagyta hanem örült is neki hogy többet nem kell titkolóznia. A haverod megérdemelné, hogy agyonverd, de mégis azt mondom, ne tedd! Majd a sors agyonveri helyetted. Mert "ebül szerzett jószág, ebül vész el". Gyűjts egy kis pénzt odakint aztán gyere haza és szerezz magadnak egy normális, hűséges lányt.
2013. febr. 26. 13:55
 6/7 anonim válasza:
Felejtsd el a csajt. A volt hawerod pedig ne verd össze. Nem éri meg 1ilyen lány miatt verekedni valakivel. Nem csak az ő hibája hanem a lányé is mert elvégre 1kapcsolathoz 2ember kell. :P Ha a lány nem becsült ezek után sem hogy azért dolgoztál hogy kettőtöknek legyen pénze akkor senkit nem fog igazán megbecsülni! :) Hiddajd le és felejtsd el őt.
2013. febr. 26. 14:01
 7/7 anonim ***** válasza:
Ne alázd meg magad azzal hogy akár egy gondolatot is pazarolsz rájuk. Ne verj meg senkit mert azzal is csak magad járatod le. A legjobb amit tehetsz hogy lesz.arod őket. Mert pontosan ezt érdemlik. Azt nem érdemli meg egyik sem hogy foglalkozz velük. Lépj túl és legközelebb próbálj meg nem olyan kapcsolatban élni ahol nem tudtok eleget együtt lenni mert ha csak nem nagyon megbízható hűséges lányt választasz akkor ez lesz a vége. Vagy a külföldi meló, vagy barátnő. Vagy olyan barátnő aki kimegy veled Ausztriába vagy kint dolgozik ő is. Ezek a választási lehetőségek. Az hülyeség hogy kint melózol és itt hagyod a nődet. 10ből 9szer meg fognak csalni.
2013. febr. 26. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!