Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem érdekelné hogy szakadt ruhákban jár a pasim?
Figyelt kérdés
Nemrég vagyunk együtt a párommal, de már feltűnt, hogy alig van mit felvennie. Eddig már 3szor láttam olyan ruhában amik el voltak szakadva, és olyan cipő is volt a lábán, ami inkább már kukába való.Szinte mindig ugyanazt hordja, pedig láttam, sok ruhája van. Legutóbb egy szakadt pulóverben volt. Nem tudom miért de ez zavar engem. Mindenre van pénze, pl. nagy bulikra, piára, drága parfümökre, mozi,stb... Jómódúak a szülei is. Miért nem képes normális ruhát venni magánni?2013. febr. 12. 08:38
1/14 A kérdező kommentje:
-magának.
2013. febr. 12. 08:38
2/14 anonim válasza:
Másra vannak igényei, nem tartja annyira fontosnak az öltözködést.
3/14 anonim válasza:
Mért nem beszéled meg vele ezt a problémát? Hátha elmondja neked miért nem vagy hátha változtat ezen.
4/14 A kérdező kommentje:
alap dolognak kellene lennie, én szóljak neki? ott az anyja, az pl. egész télen mindig ugyanabba a ruhában van. nem értem én ezt.
2013. febr. 12. 08:41
6/14 A kérdező kommentje:
Lehet hogy másra vannak igényei, de ha nagy szakadás van a ruhámon, fel nem venném, és nem arról van szó, hogy divatosan öltözködjön. Volt mikor a pólója büdös is volt.
2013. febr. 12. 08:43
7/14 anonim válasza:
Talán annyira szeret,hogy mindet rád költi inkább.:)
8/14 A kérdező kommentje:
Soha nem vett semmit, és soha nem vitt sehova. Nem értem mi olyan vicces ebben???
2013. febr. 12. 09:02
9/14 anonim válasza:
Szerintem szólj neki, van olyan ember akit nem zavar fel sem tünik neki mert nem olyan a szociálos háttere. A farkasok nevelték és kész, de ha nem szólsz, sohasem jelzed akkor nem is fog változni.
10/14 anonim válasza:
Csalkoholra mindig legyen pézünk! Úgybiz, dá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!