Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem megcsalt amíg. Közben belém szeretett valaki más. Ez nekem sok. Szerintetek?
Férjemmel friss hazassag, rozsaszin köd, szerelem, babát is próbáltunk “csinalni” (nem jott ossze). Kiderült akkor, hogy exem kórházban van, életveszélyben. Kb hetente kommunikáltunk mint barátok azelőtt és tudtam, hogy senkije sincs, így oda repültem hozzá. Kibereltem egy lakast (külföldön is albérletben laktunk férjemmel), és ide jott ki hozzám, miutan 3 honapig kórházban volt, mert neki felmondták az albiját. Még fekszik, mosakodik, folyosón sétálni már tud. Eltartom.
Na de eddig csak szia, “hogy vagy”- okat írt férjem velem, illetve nem jelentkezett 1-2 hétig.
Én férjemre ráírtam terjedelmesen, mert kinyomta a telefont, miutan az exem, aki szerelmes belém, “poenosan” azt mondta, hogy “3 hónap után tuti mást dug a férjed.”
Írtam férjemnek, és kertelés nélkül megírta valaszként, hogy mást dug, köpni nyelni nem tudtam. Költözik hozzá épp a nő, meg, hogy nekem nincs már hely a szívében. És a közös dolgaink neki semmit nem jelentettek hisz az ő kultúrájában ezek nem értékek.
Szoval bele csöppent en az új életembe, amit nem is akartam. Itt vagyok az exemmel aki szerelmes belém, de egy totál unalmas pasas, azzal is poénkodott, hogy majd leszek az ő felesége. De ő anyagilag link alak es semmi erzelmek sincs felé, nagyon egysíkú számomra ő.
Szerintetek mit tegyek amig meggyógyul annyira, hogy ujra tud dolgozni az exem?
Illetve a szüleimnek sem tudok mit mondani, akik naponta kerdezik, hogy mikor megyek már vissza, mutter küldeni akar kötött pulcsit a férjemnek, kellemetlen nekem.
Mit tegyek? Ez most nekem sok, átgondolni se bírom.
Netto kamu a kérdés.
Ennyire ostoba nem lehet valaki...
Most komolyan mire számítottál???
Az exedet ápolgatod, lelépsz a férjed mellől hogy az EXEDDEL LEGYÉL????
Én is abban a pillanatban kiraktalak volna, és szóba sem állnék veled többet.
És persze keresnék egy normális nőt.
Értem én hogy szép dolog segíteni embertársunkon....de erre megvannak a megfelelő emberek. Ha neki nincsenek rokonai akik segíteni tudnak neki, akkor a kinti fizudból simán felfogadhattál volna egy áplót!
De te tudod, hogy ha neked ennyit ér ez az egész akkor hajrá....csak mert a gyerek apja....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!