Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiderült hogy a barátnőm megcsalt a korábbi pasijával a kapcsolat elején 1-2 hét. Nem magától mondta el. Azt mondta azért volt, mert akkor még nem szeretett.2 hónapos kapcsolat. De azóta nem találkoztak. Tanácstalan vagyok, ti mit tennétek?
Kamu - én kicsit "megszorongatnám" és elhagynám - akkor kiderül mennyit érsz neki és komolyan gondolja e.
1 tuti - ennyiben nemhagynám.
22F
Én szakitottam vele pár napja,azóta folyamatosan jön hozzám bőgve,könyörögve,hogy nagyon megbánta,és soha többé nem csinál ilyet.
Megalázza magát elöttem,térdre borul,csókolgat stb.
MOst ez akkor mi?
en adnek meg neki 1 eselyt ha mar megalazza magat elotted akkor csak akarhat toled vmit:)
lehet h erezhetet meg vmit a korabbi kapcsolatabol es be akarta fejezni vagy nem toom:/
18/F Muhaha
Utolsó: ez marha jó xxD szakadtam....
Na de: adj neki mnég 1 esélyt :)
Én 2,5 hónap után egy buliba mással smároltam (nála ez már megcsalás). Barátomnak én magam mondtam el. Akkor még nem voltam belé szerelmes. Megbocsátott, főleg azért, mert őszinte voltam hozzá, és mert szeretett, meg még a kapcsolat eleje volt. Azóta is együtt vagyunk, és boldogok és szerelmesek vagyunk, és együtt tervezzük az életünket. (esküvő, baba)
Én szerintem adnék még 1 esélyt. Mivel mindenki hibázhat. Viszont ha 2 év után történne, azonnal szakítanék vele.
09.09 vagyok.
Jah és ez már 2 éve történt..
Tomimix11 mekkora igazsagot mondtal, de komolyan teljesen egyetertek veled.
Kerdezönek pedig: en siman kihasznalnam a helyzetet, mondjuk nalam megcsalas az kizarja a közös jövöt de azert egy parszor megprütykölnem aztan egyszerüen othagynam had tanuljon a fergese.
26 / F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!