Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbocsátanátok a szeretőtöknek, ha elmondja a feleségednek a viszonyotokat?
Figyelt kérdés
Életemben nem szerettem még annyira senkit, mint ezt a nőt, de nem hagyott időt nekem. Nem értette meg, hogy 25 év házasságot nem lehet 2 pec alatt felbontani. Szenvedek, mert a feleségem ragszkodik hozzám és nem akar elngedni, szenvedek, mert a másik nőt szeretem, de jelenleg teljes szívemből utálom, két tűz között érzem magam. Nem tudom, hogy döntsek. Soha nem voltam még ilyen helyzetben.2019. nov. 21. 12:24
51/53 anonim válasza:
Szerintem pedig az 50# válaszoló már napok óta irogat ide. Anyukád nem pszihológus, hanem te szerető voltál és ezért tartod ennyire gyávának a kérdezőt, mert a hapsikád is a családját választotta helyetted. Fogadd el, hogy nem értél neki annyit, hogy mindent feladjon érted.
52/53 anonim válasza:
Tök jó, hogy az ember leírja mit gondol és máris jönnek a támadások és, hogy hazudik az ember :) Akkor te megcsalt feleség lehetsz? Istenem...
53/53 anonim válasza:
Én ffi vagyok van egy szeretőm IMÁDOM, egyszer lebuktunk megbocsájtott a férj oké mindegy csak összejöttünk megint . :D Most nem rég én szóltam a férjnek hogy megint megcsalja a felesége velem, (mondom hátha kidobja) nem tette , megint megbocsájtott neki , na mondom ennek a nőnek lőttek , ez velem többé nem áll szóba :D dehogy nem :D megint velem is van mert szeret . ilyen a szerelem . elválni nem akar de SZERET , :D :D :D Ha szeretünk megbocsájtunk MINDENT
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!