Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbocsátanátok a szeretőtöknek, ha elmondja a feleségednek a viszonyotokat?
És akkor is tudtad, hogy 25 éve ő van veled, meg a gyerekeid anyja, amikor más nőt kefélgettél vígan?
Veled marad, persze. Megszokás, egyedül nem tudja magát eltartani. Nyomós érvek. Erre még így is jó leszel neki.
Ja, megérdemled a továbbiakat,mert nehogy azt hidd, a nejed nem fogja felemlegetni, minden veszekedéskor.Ezt lehetlen elfelejteni, aki azt mondja hazudik...
Csak látszólag bocsát meg az ember,a tüske bent marad, és a helye örökké fáj.
Én csak tudom 9 éve történ,és még időnként mindig a fejéhez vágom, de meg is érdemli, tudja, csak ennyit mond, ezeket a régi ügyeket ne hozd már fel mindig...:)
Utolsó!
Könnyebb a langyos fosban ülni, mint egyedül új életet kezdeni. Meg nehogymá' a szerető nyerjen. Hogynéznemárazki?
Koszi a jotanacsot,de nem válok el!Pláne nem azert,mert itt habzo szajjal mindenki ezt javasolja minden megcdalásnál!
Akkor nekem is megfordult a fejemben,de sikerult ujraepiteni,változtatni dolgokon!
Nem langyos fos,hanem egy jobb házaság,de olyan cdak a tundermesekben van ,h utana szo se esik rola,mintha mi se tortent volna!
Nem lehet,nem is szabad ezt elfelejteni!
Mégpedig azert,mert ha visszasuppednénk,es megint kezdene elromolni a házassag,jo emlékezteto erre az eset!
Én nem akarok ujrakezdeni semmit,mert egy uj kapcsolatot találni is nehez már 40-50 körul,(nincs ra garancia,h jobb is lesz,es nem ismetlodik meg)inkább megjavitom,ha tudom...tudjuk!
32 éves házassagrol van szo,nem pár évesrol,gyerek nélkul,ez esetben én se gondolkoznék!
Mellesleg,nem bántam meg,h nem váltam el!
Itt konnyu ilyen tanacsokat osztogatni,nem az ő életérol van szo!
A megbocsátás nem azt jelenti, hogy minden adódó alkalommal a fejéhez vágod.Ez azt jelenti, hogy neked nem sikerült és nem is fog sikerülni túllépni rajta, de azért kínlódsz vele, mert így kényelmesebb, meg az erkölcsi fölényed felé rendeltté tesz.Szép házasság...valóban sikerült megjavítani. :D Inkább a mazochizmus egyik formája, amit csinálsz.De ti dolgotok.Összeilletek.Mindkettőtöknek kényelmesebb így, ennyi a történet.Ha ennyivel beéritek, egészségetekre.
Ja, és nem tapasztalatlan huszonévesként válaszoltam, mielőtt ez a vád érne, hanem 40 felettiként, túl egy váláson. Nekem ettől azért több az önbecsülésem, és nem vagyok gyenge jellemű, gyáva, kényelmes típus.
Utolsó, neked ez a véleményed, ennyi.
Én meg nem váltam el.Te igen.
De nincs jogod ítélkezni,ledegradálni, mert másképp döntöttem.
Engem nem érdekel, te miért váltál el, a te dolgod, az enyém meg az enyém.
Nem fogom itt bizonygatni, miért lett jobb a házasságunk, mert nem tartozik rád, se másra,főleg a részletek.
Részemről lezártam, csámcsogjál rajta, magyarázz csak nyugodtan,és örülj neki, hogy te tökéletes vagy,és megmutattad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!