Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti megbocsátanátok egy valószínűleg megtörtént megcsalást?
minek. MINEK vallaltal gyereket egy ilyen alakkal, aki mar ezelott is bebizonyitotta h egy gerinctelen szhardarab?
de komolyan. ez onsorsrontas. most meg ottvagy terhesen, mar hiaba irnam h dobd ki a ghecibe, nem mert itt a baba. hat nem tudok mit mondani igy. elobb kellett volna gondolkodni....
Van konkrét bizonyíték, vagy csak a szokásos terheshiszti?
Két opció van.
1: Ha egy hazug szemétláda akkor csúnyán belenyúltál, ergo minek szülsz egy ilyennek.
2: A szokásos terheshiszti amivel az agyára mész.
1.A terhességem alatt hazudott többször emiatt nem tartom magam hibásnak.
2. Nem hisztizek számonkértem megmutattam neki szembesítettem de tagadta az egyértelmű dolgot hogy felregisztrált.Nem engemet sodor veszélybe hanem a saját gyerekét ha valami fertőzést összeszedek számomra ez nem megbocsátható.
3.Nehogy már a terhes nő legyen a hibás aki kiszolgáltatott.
4. Ha megszületik és egészséges lesz felnevelem valószínűleg vérszerinti apa nélkül.
Ha már eleve korábban is hazudott, amit nyilván nem beszéltetek kellően át miért mentél hozzá? Miért vállaltálé vele gyereket? Tudom, ez nem segít a helyzeteden csak egyszerűen nem értem ezt a döntésedet.
Át kell gondolnod több dolgot, mivel gyermeket vársz ráadásul veszélyeztetett terhes vagy.
- fel tudod nevelni egyedül? El tudod tartani? Mert ugye a GYT az nem valami sok.
- terhességed alatt lesz segítséged? Veszélyeztetetten nem erőltetheted magad tehát pl nagy bevásárlást egyedül nem tudod intézni
- válás esetén mennyire jönnél ki rosszul a dologból , úgy értem a ház amiben laktok közös, a tiéd vagy férjedé? Ha a férjedé és menned kell, tudsz máshova költözni?
Én a helyedben először is higgadtan leülnék vele és elmondanám neki mit gondolok, mire következtetek. Nyilván ha alkalmi társkeresőn van fent, annak oka van. Csak úgy egyik napról a másikra senki nem regisztrál fel ilyen helyekre. Vagy eleve mindig is fent volt és csalt téged, akkor egyértelmű hogy válás. Vagy most valami megváltozott. Túl sokat koncentrálsz pl a babára, nem figyelsz a férjedre stb.. Százféle dolog lehet és ahhoz hogy objektíven ezt meg tudjuk állapítani nem írtál elég infót. Az jutott még eszembe, hogy a férjed akarta e ezt a gyereket egyáltalán? A hazudozás meg ez atárskeresősdi nekem gyanús, talán azért csinálja mert nem akart még apa lenni, nem készült fel rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!