Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, ti megbocsatanatok?
Igen. Egy kis nyalakodás még nem megcsalás. Másik nővel azt csinál amit akar.
Volt is ilyen már többször is. Szex közben mindig részletesen elmesélte mit csináltak egymással. Minden apró részletről beszámolt.
Mondtam hogy hozza el nyugodtan de egyelőre nem akarja hogy hárman legyünk. Később biztos hajlik rá mert izgatja a dolog.
Ez szerintem nagyon férfitól függ. Velem volt olyan, hogy együtt buliztunk a volt párommal és egy másik baráti párral, a hölgy tag pedig megcsókolt, mindkettőnkben volt már pia, nem tiltakoztam. Utólag azt mondta, csak annyi zavarta, hogy mindez nyilvános helyen történt, jobban tetszett volna neki otthon :)
A mostani párommal viszont beszélgettünk erről, azt mondta, a megcsalás az megcsalás, nemtől függetlenül.
Szerintem ez nem megcsalás, bár amúgy ha jobban bele gondol az ember valószínű azért csinál olyat a barátnője, mert a nők is érdeklik. Az pedig eléggé rosszul tudna esni, ha egy nő miatt hagyna el engem.
Ettől függetlenül nem zavarna ha nővel lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!