Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tettetek volna a helyembe? Vagy ez a pasik módja meg 40delett is?
Helyes, jó homorú pasi bejön a munkahelyemre. Pár napra rá ramir.
Beszélgetünk, szimpatikus a pasi. Kicsit utána érdeklődők, élettársa van.
Nem írtam neki, megszakítottám vele a kapcsolatot.
Héten kiderül, hogy meg megvan neki a hölgy, mert egy neki szánt levelet a nő vett át.
Mikor elküldöm neki a képet csak annyi a magyarázat hogy személyesen akarta elmondani. Amúgy is vége a kapcsolatának stb., stb...
Ha annyira vége lenne akkor már fel év óta nem tudta volna ott hagyni? Vagy én vagyok ennyire naiv?
Ha nő lennék simán csak megszakítanám vele a kapcsolatot. Felesleges lenne számonkérni rajta bármit is, azzal csak hülyét csinálnál magadból.
(Ha van kapcsolatod, akkor miért hülyítettél kérdésre evidens a válasz: csak, valaki nyuszikra vadászik, én meg puncikra, na és mi közöd hozzá...)
Köszönöm utolsó, ezen jót nevettem 🙂
Az úri embernek nem volt ilyen frappáns a válasza 😁
Nekem is volt ilyen, nagyon flörtölt, majd kiderült, élettársa van. Jegeltük a dolgot. Majd egyszer csak, hónapokra rá rámír, flört, minden. Mondom, jó, biztos megromlott a kapcsolat stb.
erre kiderült, hogy minden rendben, ő csak szeret a háttérben mindenkivel szórakozni. Közben simán összetöri emberek szívét de neki mindegy, ő szeret flörtölni.
Ez nem pasi mód. Ez gerinctelen féreg mód.
rengeteg nővel találkoztam, aki dettó ugyanez, csak ők még sajnáltatják is magukat. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!