Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megbocsátanátok a szeretőtökne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbocsátanátok a szeretőtöknek, ha elmondja a feleségednek a viszonyotokat?

Figyelt kérdés
Életemben nem szerettem még annyira senkit, mint ezt a nőt, de nem hagyott időt nekem. Nem értette meg, hogy 25 év házasságot nem lehet 2 pec alatt felbontani. Szenvedek, mert a feleségem ragszkodik hozzám és nem akar elngedni, szenvedek, mert a másik nőt szeretem, de jelenleg teljes szívemből utálom, két tűz között érzem magam. Nem tudom, hogy döntsek. Soha nem voltam még ilyen helyzetben.
2019. nov. 21. 12:24
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
88%

Te szegény, de sajnállak....

Gondolom nem mered leírni, mióta űzöd ezt a kettős életet. Ha nem tartana jó ideje, odaírtad volna. Mivel nem tetted, valószínűsítem, hogy már lett volna bőven időd gerincesen, tisztrmességesebben eljárni, megoldani ezt a helyzetet, amiben vagytok.

De te nem léptél, mert haza jó az öreg bútordarab, aki kiszolgál, fenntartja a kis életedet, háztartásodat, családodat, számlákat stb. stb..

Másrészt pedig meg akarod tartani a fiatal pipit is, aki mellett Adonisznak hiszed magad, de tudod, hogy esze ágában nem lenne téged körbeugrálni úgy, ahogy a kényelmes otthoni cipőcske.

Nem azt kérdezed, hogy old meg a dugába dőlt életed, netán mit tegyél a feleségeddel, aki 25 éve húzza veled az igát, és biztosan nem ezt érdemelte tőled, hanem hogy te MEGBOCSÁSS-E (!!) a szeretődnek. Akit gondolom ugyanúgy hitegettél.....

Hát, szép alak vagy!

Remélem a feleséged v@lagba rúg, utána meg az aranyásód is szépen lecserél.

Nem azért, mert megcsaltad, hanem mert nem is bánod, mert egyetlen másodpercig nem gondolsz arra az emberre, akinek 25 éve közös az élete a tiéddel, és mert meg sem próbáltál tisztességes eljárni vele, velük szemben. Csak magaddal törődsz, neked jusson mindehonnan a krémje, te kerülj ki minden helyzetből a legjobban.

2019. nov. 21. 13:36
 12/53 anonim ***** válasza:
88%

Az a legjobb mindenkinek, ha megbocsájtasz.

Egyrészt csúnyán átverted a szeretőd. Elválni nem 2 perc, de lezárni igen! Megmondod, hogy nem szereted, mást szeretsz, el akarsz válni. Csomagolsz, elköszönsz és becsukod magad mögött az ajtót. Az már csak formaság, hogy maga a válás papíron mennyi idő alatt zajlik le.

Hitegetted, hazudtál, azt hitted, hogy örökké tudod ezt játszani. Érthető, ha meglépte a szeretőd. Főleg, ha neki nyígtál hónapokig, hogy mennyire rossz a házasságod.

Azt írod, hogy te is oda-vissza szerelmes vagy. Ami nem igaz, mert akkor már vele lennél, és s2arnál bele, hogy a feleséged mit enged és mit nem enged.

A feleséged is ezzel jár a legjobban. Őt bántottad meg a legjobban. A szeretőd tudta, hogy mibe mászik bele, vállalta ezt önként. A feleségednek a háta mögött zajlott. Most ez az első reakció, amit inkább a félelem szült, mint a szerelem.

Innentől a házasságod halott, ha eddig nem volt az. Oda a bizalom, és ez alapjaiban rombolja le az egészet. Eddig is csak azért csalhattad, mert bízott benned, hitt neked, és nem kutakodott. Ezt vesztetted el, örökre.

Megnyertétek egymást a nőddel, sok sikert!

Az igazi nyertes a feleséged, aki tiszta lelkiismerettel kezdhet új életet, és megszabadult tőled.

2019. nov. 21. 14:03
 13/53 A kérdező kommentje:
Azért nem egyszerű lezárni egy 25 éves házasságot, amibe minden pénzemet belefektettem. Először rá akartam mindent iratni a gyerekekre. Másrészt, meg tudom a feleségem nem tudná eltartani magát egydül, ő gyenge és összetörne, lehet bele is halna. De most azt mondta hozzuk helyre a dolgokat, mert megbocsát.
2019. nov. 21. 15:19
 14/53 anonim ***** válasza:
27%

"A szeretőd egy gerinctelen féreg" Szerintem nem.

Nem 2 percig, hanem évekig hitegetted.

Valószínű forgatókönyv: Becserkészted. Kiderült házas vagy. Azt hazudtad pokol a házasságod, az otthoni nemi életed, elválsz és összebútoroztok. Mire számítottál? Sok társsal élő embernek van szeretője. A legtöbben ezt, jobb a békesség, gyerekek, anyagi okok, stb miatt elfogadja.

2019. nov. 21. 15:22
 15/53 anonim ***** válasza:
88%
Neked aztán semmi jogod nincs itt sajnáltatni magad. Nem kellett volna félre du.gni és akkor most nem lennél ilyen helyzetben. A szeretőd azért köpött be mert nem voltál képes tiszta lapot nyitni és elválni a feleségedtől. Ne fogd arra hogy nem két perc elválni.. Egyszerűen csak le kellett volna ülni az asszonnyal és elmondani hogy vége.. És akkor már nyugodtan mehettél volna a másikhoz, mert akkor legalább nem bas.ztad volna át a feleséged. És utánna már intézkedhettél volna a válás ügyben. Ahelyett hogy szeretőként tartottad volna a másik nőt ki tudja meddig...az alatt az idő alatt el is válhattál volna. Nem érdemled meg egyik nőt sem.
2019. nov. 21. 16:53
 16/53 anonim ***** válasza:
36%

Hogy te mekkora egy id.óta vagy, már ne is,haragudj... Eleve gusztustalan vagy h szeretőd van, de ez már erkölcsi kérdés, de tényleg megéri az egész életedet,családodat lecserélni egy jött ment gusztustalan loty.ra, aki nem tisztel se téged se a családodat, gyerekeidet??? Aki undorito módon a hátad mögött tette ezt? Akit bar.mira nem érdekelte hogy szétver egy családot, elve undorító aki nős férfival/házas nővel kapcsolatba lép... Ha tényleg annyira szeretne, akkor ezt biztos nem tette volna meg!!! Szerintem inkább tedd össze a két kezedet, hogy a feleséged megbocsájtja a lehetetlent neked én biztos nem tudnám, és nagyon gyorsan tipliztesd le a szeretődet!!! Egy nagy 0 emberileg, hányinger és bicskanyitogató aljas kiábrándító dolog amit tett!!! De sokkal inkább fontosabb a következő!!!:

Szeresd, becsüld meg a feleségedet és a gyerekeidet, ülj le a feleségeddel beszélgetni, a problémáitokat higgadtan, nyugodtan, mi az ami ide vezetett, mitől hidegültetek el egymástól, mivel tudnátok egymás életét, érzéseit jobbá, szebbé, boldogabbá tenni, hiszen ti EGY CSALÁD vagytok!!!

Ha ember akarsz maradni, férfi és apa, akkor tedd félre a büszkeségedet és kérj bocsánatot és tedd boldoggá a feleségedet, mert ő bizony megérdemli!!! Egy kincs és ne akard tönkretenni mégjobban!!! Szeresd a feleséged, találd meg az utat hogy boldoggá tegyétek egymást!!!

2019. nov. 21. 16:54
 17/53 anonim ***** válasza:
57%
Nem értem miért a szeretőt kell hibáztatni de komolyan, függetlenül attól, hogy a büdös életben nem voltam szerető. Miért ő a hibás? Szerinted ha valaki képes a farkát másba dugni akkor szereti azasszonyt?????
2019. nov. 21. 18:06
 18/53 anonim ***** válasza:
23%
Én neked nem bocsátanék meg. A feleséged is csak érdekből teszi. Meg is érdemli amiért kiszolgáltatta magát neked ennyi éven át. Buta volt. A szeretőd meg jól tette. Remélem a feleséged tanul ebből és elkezd gondolkodni, tenni az önálló életéről melletted, amíg tart a "megbocsátás".
2019. nov. 21. 18:58
 19/53 anonim ***** válasza:
40%

Aki ku,vának áll, ne lepődjön meg, ha megbas.zák...

Megérdemled, szenvedj...

2019. nov. 21. 19:56
 20/53 anonim ***** válasza:
22%

Szerintem nem véletlen, hogy nem mered leírni, hány évig játszottad ezt a kettős játékot.

Ha 25 éves házasok vagytok, a gyerekek már nem lehetnek kicsik. Ez a kifogás kilőve.

Ha annyira szereted a másik nőt, akkor nem csak a szerető szerepét szánod neki. Mindegy mit szól az asszony, a család, az atyaúristen...olyan nincs, hogy nem enged el az asszony. Ha menni akarsz mész, ne félj, nem fog belehalni.

A feleséged nem szereted, máskülönben ezt nem tetted volna meg vele, nem vágod át. Ez most jó neked, hogy pusztán gyávaságból, mindenkit tönkretettél magad körül?

Mégis mit gondoltál, meddig lehet ezt a kettős életet élni?

Ne a szeretőt szidjátok. Valószínű hosszú, szerelmen alapuló kapcsolat volt, nem egy alkalmi kaland. Borítékolható volt a végkifejlet, egyszer elfogy a türelem.

2019. nov. 21. 19:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!