Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbocsátanátok a szeretőtöknek, ha elmondja a feleségednek a viszonyotokat?
Figyelt kérdés
Életemben nem szerettem még annyira senkit, mint ezt a nőt, de nem hagyott időt nekem. Nem értette meg, hogy 25 év házasságot nem lehet 2 pec alatt felbontani. Szenvedek, mert a feleségem ragszkodik hozzám és nem akar elngedni, szenvedek, mert a másik nőt szeretem, de jelenleg teljes szívemből utálom, két tűz között érzem magam. Nem tudom, hogy döntsek. Soha nem voltam még ilyen helyzetben.2019. nov. 21. 12:24
21/53 anonim válasza:
Szóval, mennyi volt az a "nem hagyott nekem időt" idő pontosan? Tuti nem 2 perc.
22/53 A kérdező kommentje:
5 hónap
2019. nov. 21. 21:33
23/53 anonim válasza:
9.es
Ti 26,mi 23 ev hazassag utan eltuk at ezt.
Ne keseredj el,h mar ket eve a hatasa alatt vagy.En kilenc eve nem tudom rendesen feldolgozni...Vannak jobb idoszakok,de felemlegetem neki eg ma is neha.Teljesen megvaltoztam,nem tudok sirni,pedig azelott erzekeny,siros voltam.Megkemenyedtem,es nem bizom benne,pedig nem tette meg azota se ,tepert sokaig,es bizonyitott.
Ti nem maradtatok egyutt?
Kerdezo.
Nalunk is a szereto boritott,es bosszuhadjaratot kezdett,zaklatott minket,teloszamcsere,a ferjem azt is megbanta,h ranezett anno...
Kosd fel a gatyad.
Megerdemled te is,mint a tobbi csalo.
25/53 A kérdező kommentje:
a feleségemmel maradok. ő van mellettem 25 éve, ő a gyermekeim anyja
2019. nov. 22. 21:12
26/53 anonim válasza:
Kérdés: a feleséged veled marad-e?
27/53 A kérdező kommentje:
velem
2019. nov. 22. 21:57
28/53 anonim válasza:
Szánalmas és gyáva vagy, kérdező! Ezért kár volt egy másik nőt tönkretenni, csak pusztán a magad öröméért. Nem szeretsz te senkit, csak magadat. Mikor a másik nővel hemperegtél, nem jutott eszedbe a feleséged, hogy ő van melletted 25 éve és ő a gyerekeid anyja. Tudod, egy férfi attól férfi, hogy vállalja az érzéseit és a tetteit.
29/53 anonim válasza:
Hát igen... annyira tipikus történet ez mostanában, nagyon gyakori. A házaspár válságban lesz egy jó ideig, lehet, hogy nem is maradnak majd együtt, mert az nagyon kemény melót igényelne... a szerető egyedül maradt, de őszintén szólva, a kérdező biztos lehet abban, hogy az nem volt igazi szerelem - ha az lett volna, akkor nem tálalt volna ki. Az egója akarta a kérdezőt, és ezért képes volt bármit megtenni.
30/53 anonim válasza:
Nem lesz könnyű feldolgoznotok,nálunk is ez volt..Mindig vissza fog térni és a bizalomnak is annyi.Túlélhető,szerethetitek egymást,de a feleségedben összetört valami,majd később fog ráébredni sajnos..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!