Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ideges vagyok amiatt, hogy a párom megcsalhat?
Sajnos nem alaptalan a félelmem... a barátom ezen a hétvégén vesz részt egy táborban. Ez ilyen bulizós, leisszuk magunkat dolog egyetemistáknak, és ez az első alkalom, hogy úgy vesz részt rajta, hogy közben van barátnője.
Már a tábor előtt is célozgatott, hogy hát ki tudja milyen új lányok lesznek, meg ha olyan lesz a hangulat, annyit ivott, ki tudja mi történik... Aztán legutoljára mikor találkoztunk, konkrétan rákérdeztem, hogy "de te le is akarsz feküdni mással, vagy csak az agyamat húzod?", és nagy nehezen kinyögte, hogy le akar... mert hogy ez egy jó alkalom lenne, előző években is ez volt...
Nem tudom mire vélni a dolgot...
Megmondtam neki, bármi történik, mondja el.
Ő meg még filozofált, hogy hát én biztos nagyon kiakadnék ha lefeküdne mással, inkább el se kéne mondania...
Egyelőre még távkapcsolatban élünk, ezért megértem, hogy szüksége van férfias vágyainak a kielégítésére mikor én nem vagyok ott... De ez a megnyilvánulása nekem azt mondja, hogy nem is vagyok neki annyira fontos, és nem tisztel.
Tegnap kezdődött a tábor, azóta tiszta para vagyok, hogy mi történhet...
Nektek már ennyi is szakító ok lenne? Ha kiderül, hogy tényleg megcsalt, akkor hogy reagáljak? Ha kiakadok, mondhatja azt, hogy dehát ő szólt előre...
nem igazán.
ezek szerint.
Ez most komoly?Elmondja,hogy mire készül és te még mindig vele vagy?Ezt nem lehet ráfogni a távkapcsolatra,mert ha együtt lennétek,szerintem akkor is ezt csinálná.
Hagyd a fenébe és lépjél tovább.
értem.
köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!