Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ideges vagyok amiatt, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ideges vagyok amiatt, hogy a párom megcsalhat?

Figyelt kérdés

Sajnos nem alaptalan a félelmem... a barátom ezen a hétvégén vesz részt egy táborban. Ez ilyen bulizós, leisszuk magunkat dolog egyetemistáknak, és ez az első alkalom, hogy úgy vesz részt rajta, hogy közben van barátnője.

Már a tábor előtt is célozgatott, hogy hát ki tudja milyen új lányok lesznek, meg ha olyan lesz a hangulat, annyit ivott, ki tudja mi történik... Aztán legutoljára mikor találkoztunk, konkrétan rákérdeztem, hogy "de te le is akarsz feküdni mással, vagy csak az agyamat húzod?", és nagy nehezen kinyögte, hogy le akar... mert hogy ez egy jó alkalom lenne, előző években is ez volt...

Nem tudom mire vélni a dolgot...

Megmondtam neki, bármi történik, mondja el.

Ő meg még filozofált, hogy hát én biztos nagyon kiakadnék ha lefeküdne mással, inkább el se kéne mondania...

Egyelőre még távkapcsolatban élünk, ezért megértem, hogy szüksége van férfias vágyainak a kielégítésére mikor én nem vagyok ott... De ez a megnyilvánulása nekem azt mondja, hogy nem is vagyok neki annyira fontos, és nem tisztel.

Tegnap kezdődött a tábor, azóta tiszta para vagyok, hogy mi történhet...

Nektek már ennyi is szakító ok lenne? Ha kiderül, hogy tényleg megcsalt, akkor hogy reagáljak? Ha kiakadok, mondhatja azt, hogy dehát ő szólt előre...

2019. okt. 19. 10:06
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
91%
Te is tudod, hogy soha többe nem kene szoba allnod ezzel a faszival. Minek alazod magad? Arany farka van? Eurot szarik? Vagy mi? A konkret problemad csak egy tünet. Tünete annak, hogy ez a faszi nem tisztel teged, nem szeret, es le se szarja ha megalaz teged. Nulla ertelme van a kapcsolatotoknak. Tabkr ide vagy oda.
2019. okt. 19. 11:22
 12/20 anonim ***** válasza:
79%
Teljesen természetes, hogy a 21. században egy kapcsolatban mással is lefekudnek az emberek, ezt hívják nyitott kapcsolatnak. Írásodbol nehéz eldönteni, hogy neked ez megfelel vagy sem, hiszen "távkapcsolatban vagytok, ritkán találkoztok", viszont akkor nem értem miért féltékenykedsz. Ha monogám kapcsolatot akarsz, állj ki magadért, senki más nem fog! Beszéld meg vele, hogy vagy csak egymással szexeltek vagy nem fog köztetek működni. Ne légy lábtörlő... Barátodon kívül is léteznek férfiak, ráadásul monogámok is...
2019. okt. 19. 11:49
 13/20 anonim ***** válasza:
90%
Nem tartod magad túl sokra, igaz?
2019. okt. 19. 11:59
 14/20 A kérdező kommentje:

nem igazán.

ezek szerint.

2019. okt. 19. 12:13
 15/20 Noren1989 ***** válasza:
Első kapcsolatod?
2019. okt. 19. 12:14
 16/20 A kérdező kommentje:
első, ami komolyabban indult mind a két részről.
2019. okt. 19. 12:20
 17/20 Noren1989 ***** válasza:
100%
Jólvan, na, intézkedj, aztán nézz valami értelmesebb pasas után.
2019. okt. 19. 12:21
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Ez most komoly?Elmondja,hogy mire készül és te még mindig vele vagy?Ezt nem lehet ráfogni a távkapcsolatra,mert ha együtt lennétek,szerintem akkor is ezt csinálná.

Hagyd a fenébe és lépjél tovább.

2019. okt. 19. 12:52
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, én a volt férjemmel a kapcsolat elején távkapcsolatban éltünk amíg be nem lépett országunk is az unióba. Nem havonta, hanem egy évig 3-4 alkalommal találkoztunk és mégis mindkettőnk számára egyértelmű volt a monogámia, hogy a vágyakat ilyenkor félre rakjuk és megvárjuk egymást. Ha nem így áll hozzád, akkor nem komoly. Neked is vannak vágyaid, mégsem fekszel össze más pasasokkal.
2019. okt. 19. 15:30
 20/20 A kérdező kommentje:

értem.

köszönöm a válaszokat!

2019. okt. 19. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!