Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csalna meg?
És az nem elég nagy probléma neked, hogy "csak" nem akar hűséges lenni?
Egyébként ahogy írták, ha pont az exéhez megy vissza, az súlyos, ott messze többről van szó, mint csak annyi, hogy más szebb, jobb vele a szex, bevállalósabb stb.
# 18 vagyok
Nagyon rossz oldalról közelítitek meg a dolgot.. Egyébként gondoltam még a válaszod előtt, hogy az önbizalomhiányod miatt érdekes a válasz. Épp ezért akartam hogy te válaszold meg.
Akinek valóban van önbizalma, azt rohadtul nem érdekli, miért, vagy kivel csalják meg.. Neked egyáltalán lehet, hogy picinyi közöd sincs ahhoz, hogy téged megcsaltak.
Nagyon sok olyat láttam, ahol pl rosszabb nővel csalták meg a párjukat. De mi ebben pl számodra a megnyugtató? Hogy azt hiszed (!), te jobb vagy? AZ csak egy lényegtelen tényező, hogy perpill egy jobb vagy egy rosszabb nővel csalnak meg. Az a probléma ezzel, hogy az a kis önbecsülésed rossz helyen keresi a válaszokat. Semmi köze a kinézetednek ahhoz, hogy megcsalnak-e. Lehet egy csúnya lányt a párja úgy szereti, hogy az életbe nem menne bele akármilyen ribi rázza is magát neki. Mert szereti, és egy külsőség nem ér annyit, mint a szeretett személyének akár csak a nézése, vagy érintése.
Te is szerethető vagy gondolom.. Erre kell törekedni. ÉS ha te képes vagy ilyen alapon mérlegelni, hogy a másikat fe akarod hatalmazni, (pl azzal, hogy ő nem hűséges típus), akkor te bizony nem szereted magad eléggé, csak a kis egódat akarod építeni. De ez régen rossz.
Tessék felébredni az egó fogságából, és jelentéktelen dolgok helyett összpontosíts a valódira. Teljesen mindegy a válasz. Eláruljak valamit? Valószínűleg nem te vagy az oka a megcsalásnak. Sokszor a megcsaló fél olyan, amilyen, veled meg nem őszinte, csak a felszínen játszatok egymással.Én már azokat a kérdéseket sem értem, hogy felteszed, hogy mi a gond, meg ilyen jó vagy olyan jó vagy, akkor miért?
Egész egyszerűen, mert ez nem így működik, nem tőled függ. Kvázi fejre is állhatsz. Mia tény? Hogy megcsaltak. Benned van a hiba? Nem biztos. Pláne nem értem, miért keresed magadban, ha szerinted nem adtál rá okot.
Annyit tudunk, hogy a másik mást keres. Nem jobbat, nem azt jelenti, hogy te nem vagy elég jó. MAx annyit, hogy ezek szerint nem téged keres, nem passzoltok össze igazán, mindennek tetejébe hazudik is neked, áltat téged. A jellem meg jellem.
Ezért is írtam, én pl nem gondolkodnék a válaszon. A tény az tény marad: nem egymást keressük, csak becsapjuk egymást, legalábbis ő engem biztosan.. Az én önbizalmam eléggé a helyén van, engem pl nem érdekelne, hogy jobb, vagy külsőre rosszabb csajjal csalna meg.
Becsapott és hazudott, és az egyik legfontosabb alapkő egy kapcsolatban a bizalom, őszinteség, ami nyilvánvalóan nincs meg. Egy hazugságban élsz. Innentől teljesen mindegy, kivel akar megcsalni, segítenék pakolni, hogy mielőbb elhúzzon tőlem.
Önbizalmat akarsz építeni? Akkor kezd ezzel. Az önbecsülésed meg fogja hálálni, és máris jobban fogod magad -hosszabb távon-érezni. ;) Az hogy mennyit érsz, nem mások határozzák meg, hanem saját magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!