Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ti mit tennétek ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek ha a párotok a testvéretekkel csalna meg?

Figyelt kérdés
Azert ennek nagyobb súlya van szerintem, mintha egy jöttmentel tenné meg.

2018. aug. 23. 15:38
 1/7 anonim ***** válasza:
53%
Teljesen ledöbbennék, hogy van testvérem.
2018. aug. 23. 15:42
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Seggbebszatnám valamelyiket valami fekussal. Aztán bemondanám, hogy amúgy HIV fertőzött volt a tag (persze amúgy nem, de had aggódjanak 2 hónapig)
2018. aug. 23. 15:46
 3/7 anonim ***** válasza:
49%
Erosen meglepodnek. Ellenkezo nemu tesom van.
2018. aug. 23. 16:15
 4/7 anonim ***** válasza:
0%

Nem lenne többet testvérem. Attól a perctől kezdve idegen.

A fazonnak esélyes, hogy megbocsájtanék:)

2018. aug. 23. 16:19
 5/7 anonim ***** válasza:
77%
Mindkettőt leírnám. A testvéremmel többet nem állnék szóba, azokra a családi eseményekre nem mennék el, amiken ő is ott van, a "párom" meg egyértelműen kirúgnám. Nagyon csalódnék mindkettőben, és soha egyiknek sem tudnék megbocsátani.
2018. aug. 23. 16:49
 6/7 anonim ***** válasza:
94%
Velem anno megtörtént..Noverem es exem osszeszurtek a levet.😏 ez 3 eve volt..Nincsenek egyutt..Nagyon eros bosszúvágy volt bennem, foleg a noverem fele, de vegul pszichológus segítségével par honap alatt tul leptem a dolgon.Sokaig gyűlölettel neztem noveremre.Hiaba mondtak, h "testvered csak egy van", hat pont ezaz!Az-az egy tette ezt az egyetlen testvérével?Megbocsaltottam, de sosem felejtem el.Ha ezek utan ok tükörbe tudnak nezni, az-az o dolguk.
2018. aug. 23. 17:16
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Utolso,azert ez nem semmi...A pszich.par honap alatt rendbehozott,megis hogy?

Nekem egy sima megcsalashoz evek kellettek.

A testvered hogy viszonyul hozzad? Szemedbe tud nezni?En biztos megszakitanam vele a kapcsolatot.

Az a baj kerdezo.hogy a testvereddel nem tudsz minden kapcsolatot kikerulni.Ha meg a parodnak megbocsatanal,biztos mindig az jutna eszedbe rolad,hogy csinaltak a tesoddal,megszakitottak a kapcsolatot,v meg mindig kavarnak.

Nehez helyzet.Mindketto lapat..pedig en mar bocsatottam meg megcsalast ,de ez nem az a szitu...

2018. aug. 23. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!