Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Előfordult már veletek hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előfordult már veletek hogy a párotok mellett máshoz is vonzódtatók?

Figyelt kérdés
2 éve vagyok a párommal, nagyon szeretem, vannak néha vitáink, de semmi komoly. Eszem ágában sincs megcsalni vagy elhagyni. Viszont a munkahelyemen van 1 férfi, akivel nagyon jó kapcsolatom lett, sok bennünk a közös, sokat beszélgetünk és bár nem az esetem, mégis nagyon vonz. Be vallota nekem hogy nagyon vonzodik hozzázm és nekem sem semleges. Nagyon jókat tudunk beszélgetni és nem akarom ezt a kapcsolatot ebben a formájaban meg szakitani.Mit tegyek ez nekem nagyon új, a 2 év alatt nem volt ilyen és kicsit bűntudatom van.
2018. júl. 30. 14:01
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem, hozzám kizart hogy barki kozel keruljon es imadom a parom.
2018. júl. 30. 14:13
 2/8 anonim ***** válasza:
Én 4 éve élek a párommal, és hát velem is előfordult ilyesmi. Én azt csináltam hogy a paromra koncentraltam minden erőmmel, nem tudom hogy szoktatok e programozni de nekünk/nekem ez segített. Rengeteget beszélgettünk a kapcsolatunkrol. Emlékek stb. Ha vele el tudod képzelni a jövőt, hűséges, megbízható, őszinte akkor semmiképp ne hagyd el!! Kevés ilyen van. 😊 a kollégádnak viszont lehet hogy csak
2018. júl. 30. 14:16
 3/8 anonim ***** válasza:
En az utolsó komis vagyok. Szóval lehet hogy csak 1 éjszaka lennél neki mar bocsi nem bantasbol
2018. júl. 30. 14:17
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nagy hülyeség lenne egy szexkapcsolatba belemenni, főleg, ha boldog párkapcsolatban vagy...
2018. júl. 30. 14:54
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
"nekem sem semleges. Nagyon jókat tudunk beszélgetni és nem akarom ezt a kapcsolatot ebben a formájaban meg szakitani." Nyugodt lehetsz, ha rajta múlna, már rég megfektetett volna, úgyhogy ennek a fényében "barátkozz" vele tovább.
2018. júl. 30. 15:25
 6/8 anonim ***** válasza:

Igen előfordult. Vonzódtam valaki máshoz elég erősen és szakítottam az akkori párommal mielőtt bármi is történhetett volna. (Rengeteg oka volt a szakításnak. Nem voltam szerelmes, ő nem foglalkozott velem, volt hogy napokig nem beszéltünk ha nem én írtam, hívtam)

Azóta boldogan élek azzal akihez akkoriban vonzódtam :D szerelmes vagyok és nem tetszett meg azóta senki más.

2018. aug. 1. 11:19
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
vonzódni? persze. hogy megcsalnám e? na azt biztos hogy nem. nem vagyok ostoba hogy egy kefélésért elhagyjam azt akit szeretek.
2018. aug. 1. 11:59
 8/8 anonim ***** válasza:

Persze. Van egy szívdöglesztő pasas. Én meg fújok egy nagyot hogy wow mikor nem lát senki s megy tovább az élet.

Az hogy valaki szexuálisan vonzó s te is bejössz előfordul rengetegen rohangálnak az ember közelében más neműek már statisztika miatt is van ilyen.

De ez nem azt jelenti, hogy barátkozni kell, mosolyogni meg jeleket kell neki küldeni.

Ez csak kémia, a szerelmi köteléknek erősebbnek kell lennie automatikusan nem muszájból.

Ha mentségeket keresel, meg beszélgetni akarsz azzal az idegennel meg belelovalod

meg ez meg az inkább húzz el sportolni amíg már azt se tudod hogy vedd a levegőt s pár napig gondold át mi a gond a kapcsolatodban ami hiányzik S ezért másba akarod belelátni. A párod képes lenne megadni? Beszélj vele de ne úgy hogy van az a harmadik... Az még nincs. Elöbb azt min változtassatok S mit adnál mit szeretnél.

Ne derült égből csapja meg a ménykű mert hormonzavaros lettél kicsit s beugrasz valami hülyeségbe.

2018. aug. 1. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!