Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják sokan, hogy csak az a megcsalás, amit tényleg meg is tesznek és az nem, ha csak gondolatban feküdne le valaki mással a párja mellett vagy sokat gondol egy másik emberre?
Mert nincs “gondolat rendõrség”, ami lenyomozza, hogy mit is gondolok.
Na meg elég ciki egy olyan vitatkozás, ahol valakinek a szemére hányod, hogy mit gondol, hol ott gõzõd errõl, nagy eséllyel nincs igazad, ma meg nem nincs mivel bizonyítanod az igazad. Ne játszd a gondolatolvasót.
Max. kimondott szavak miatt még lehet vitatkozni, de azt találgatni, hogy mit gondol a párod: elég értelmetlen.
Istenem, de sokat gondolok arra, h a főnököm megfojtom, kibelezem, véres testét a malacok elé vetem... már mindenféle pozitúrában/helyzetben megtettem, hol hagyom kicsit szenvedni, hol egy nyisszantással gyorsan végzek vele. Csak egy hajszál választ el tőle, h a valóságban is megtegyem. Ja, nem kettő hajszál. Ó, mégsem, a valóság és az, h még egy qurva kegyet is sajnálom lecsapni. 😎😊
Ennyit a te nagy megállapításodról Kérdező. A fantázia az fantázia. A lélekben megtörténő érzelmek még elég messze vannak a valóságban realizálástól.
Én azokkal értek egyet, akik nem teljesen értenek veled egyet.
Amíg ezek csak gondolatok, képzeletek, ugyan is képzeletben sokan eljátszunk azzal, hogy ezzel meg azzal milyen lenne mondjuk a szex addig nincs gond.
Inkább akkor van gond, ha beleszeretünk valaki másba, állandóan körülötte forognak a gondolataink, ezt már mondanám érzelmi megcsalásnak .
De arórl amiről te beszélsz, az fel van kissé fújva.
Minden rossz gondolatodért bűnös vagy, és a pokol tüzér fogsz szenvedni az idők végezetéig!
VAGY
Az embereket a tetteik alapján kell megítélni. (A szavak is elszállnak...)
Mindenki kiválaszthatja a neki tetsző felfogást. Én maradok a másodiknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!