Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják sokan, hogy csak az a megcsalás, amit tényleg meg is tesznek és az nem, ha csak gondolatban feküdne le valaki mással a párja mellett vagy sokat gondol egy másik emberre?
Figyelt kérdés
Én személy szerint azt gondolom, hogy valamilyen szinten az is megcsalás, ha az illető párja sokat gondol egy másik személyre, esetleg már szex is volt gondolatban vele. Ténylegesen nem megcsalás, de jó úton jár a dolog afelé, szinte egy hajszál választja el. Rosszul gondolkozom?2018. júl. 7. 11:57
11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat! :)
2018. júl. 7. 13:07
12/14 anonim válasza:
érzelmi megcsalás a neve.
üssétek be a keresőbe, és tágítsátok a fejeteket, rátok fér.
innen egyenes útvezet a fizikai megcsalásig.
az érzelmi megcsalás durvább, mint ha csak szex van, mert itt már érzelmek vannak, kötődés, lelki hullámhossz, ezt nem lehet csak annyival elintézni, hogy mással dugtam.
ezzel kezdődik, hogy beleszeretsz a másikba, szóval az érzelmi megcsalás az igazán veszélyes, csak sok tájékozatlan ember nincs tisztában ezzel.
13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2018. júl. 8. 12:19
14/14 anonim válasza:
Szerintem rosszul gondolod. Pl. kurvä sok embert kinyírtam már gondolatban, aztán mégsem ártok senkinek és még csak közel sem vagyok hozzá, hogy ártsak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!