Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan pasi, aki nem csalná meg soha a barátnőjét?
Figyelt kérdés
Ha mondjuk lenne egy nagyon szép barátnőtök, akivel minden nap szexelnétek és mindent megadna nektek szexuálisan amire vágytok. Ha a kapcsolat is rendben lenne, jókat beszélgetnétek egymással, türelmes, toleráns, békés, nyugodt természetű lenne, de azért bulizni is el lehetne vele menni, szivesen ismerkedne új emberekkel. Mi az aminek feltétlenül meg kellene lenni egy csajban ahhoz hogy hűségesek tudjatok maradni hozzá? Vagy hülyeség ilyesmiben hinni, mert egy pasi úgyis félrelépne ha látna egy másik nagyon jó csajt is?2018. dec. 9. 13:58
1/23 anonim válasza:
Jelen.
Soha nem fordult elő, és nem is fog. Ha valami nem működik, akkro inkább gerincesen elválnak útjaink, de meg senkit nem fogok alázni.
3/23 anonim válasza:
nem a csajnak kéne tökéletesnek lennie, mert abba beleun az ember, a csajnak kell jól választania, olyan férfit kell, aki nem a látszatra ad, persze nehéz olyat választani, mert az olyanhoz nem vonzódnak az emberek, de van, hogy sikerül egy olyan pasit választani aki mindenben tökéletesnek tűnik és nem lép félre. Az emberek, saját maguk nem tudják, hogy milyenek egyes élethelyzetben.
4/23 anonim válasza:
Ezt előre nem lehet tudni de még nagyon fiatal lehetsz ha azt gondolod a szépség és a napi szex a kulcs.
5/23 anonim válasza:
Kezdjük ott, hogy egy olyan lányt, akit leírtál szinte soha senki nem csalna meg...
6/23 anonim válasza:
Szép álom.. Ha nincs elég szex,mennek máshoz. Mert nekik csak az számít,semmi más...
7/23 anonim válasza:
Én ilyen vagyok, soha nem csaltam meg ,még azokat a csajaimat sem, akikkel nem is volt olyan komoly és csak pár hónapig voltam együtt. Lett volna lehetőségem megcsalásra többször is, de ilyenkor valahogy mindig nagyon rossz érzés fogott el, ezért nem mentem bele. Szóval nem arról van szó, hogy akkora hős vagyok, aki ellen tudott állni a csábításnak, hanem én konkrétan rosszul éreztem volna magam, ha belemegyek ilyesmibe, sokkal jobb érzés volt nekem legbelül, h nem tettem meg.
8/23 anonim válasza:
Semmiféleképpen nem csalnék meg senkit, akkor sem, ha olyan gond van köztünk, hogy nem működik valami érzelmi vagy szexuális téren. Lehet én vagyok túl más, de én előbb szakítanék, ha már nem lehet megoldani és utána pedig nincs ilyesmire gond.
Soha nem értettem miért egyszerűbb akár hosszú évekre történő sebet okozva belerúgni a másikba azzal, hogy nincs annyi tartás vagy vér valakiben, hogy kimondja azt, hogy itt a vége, vagy ameddig még nincs vége addig mással nem..
Nyilván az sem kellemes, ha szakítasz a másikkal, de legalább nem alázod meg őt.
9/23 anonim válasza:
Azt a nőt, aki a szépségére és a szexre alapoz, azt valószinű gyorsan megcsalják.
10/23 anonim válasza:
Ha jo parkapcsolatom lenne, boldog lennek vele, elobb utobb megjelenne egy lany biztos aki megkornyekezik, de mivel huseges vagyok es jo szereto ezert nem..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!