Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Létezik olyan pasi, aki nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan pasi, aki nem csalná meg soha a barátnőjét?

Figyelt kérdés
Ha mondjuk lenne egy nagyon szép barátnőtök, akivel minden nap szexelnétek és mindent megadna nektek szexuálisan amire vágytok. Ha a kapcsolat is rendben lenne, jókat beszélgetnétek egymással, türelmes, toleráns, békés, nyugodt természetű lenne, de azért bulizni is el lehetne vele menni, szivesen ismerkedne új emberekkel. Mi az aminek feltétlenül meg kellene lenni egy csajban ahhoz hogy hűségesek tudjatok maradni hozzá? Vagy hülyeség ilyesmiben hinni, mert egy pasi úgyis félrelépne ha látna egy másik nagyon jó csajt is?

2018. dec. 9. 13:58
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Èn tuti nem tennèm, viszont engem kiismerve a társ lehet, hogy megtennè...
2018. dec. 9. 14:27
 12/23 anonim ***** válasza:
55%
Létezik. Kérdés hogy megéri-e ezt bevállalni?
2018. dec. 9. 14:32
 13/23 anonim ***** válasza:
30%
Hogy le lettem pontozva, amiért megírtam az igazságot. :'D
2018. dec. 9. 14:44
 14/23 LazyJones ***** válasza:
75%
Eddig se tettem, ez után sem tartom túl valószínűnek. F37
2018. dec. 9. 14:54
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Pár éve szakmai gyakorlaton voltam, és nem messze láttam egy lányt, aki kb a tökéletes külsőbeli ideálom volt. Ám mivel volt barátnőm akkor (aki nyilván szintén tetszett külsőre is, nem a tökéletes ideál, de bőven a szuperjó szint), nem kezdeményeztem semmit, nem közeledtem hozzá, meg semmi. Nem is beszéltünk sosem. Mert hiába volt "egy másik nagyon jó csaj", nem érdekelt, mert ott volt a barátnőm.

Aztán két hétre rá ő cserélt le... (ő erről a mai napig nem is tud amúgy, hogy volt ez a lány).

Szóval na :D

Ez persze nem azt jelenti, hogy a jövőben lecserélném, aki van, afféle "legjobb védekezés a támadás"-elv alapján. Csak kis humoros történet.

27/F

2018. dec. 9. 15:32
 16/23 anonim ***** válasza:
Annyira nehezen megy az ismerkedés, hogy ha végre lenne egy nő az életemben aki szóbaáll velem és minden rendben van közöttünk, biztosan nem játszanék a bizalmával és másik lánnyal sem, miközben ő ott van nekem. Nem éri meg felrúgni egy kapcsolatot. Az ember viszont hűséget fogad, nem vakságot. Számtalanszor elképzeltem, mi lenne ha lenne barátnőm, szerintem ugyanúgy megnézném a nőket az utcán, férfiból vagyok, még ha a csajozás terén csak sikertelenséget felmutatni tudó férfiból is. De ettől még nem csalnám meg, nem tudnék ekkora fájdalmat okozni egy nőnek, mint ahogyan fordított esetben sem ütnék meg egy nőt soha, hiába lennék baromi mérges, mert megcsalt.
2018. dec. 9. 16:45
 17/23 anonim ***** válasza:
Létezik, ha eléggé szeret. A Férjem 32 éve ismerem, biztos, hogy sose csalt meg. A kételketőknek írom, vannak becsületes pasik, akik szeretik annyira a párjukat, hogy ne kacsintgassanak félre. És ez nem függ időtől, kortól. A mai fiatalok között éppúgy fellelhető, mint régen, ahogy régen se volt mindenki hűséges
2018. dec. 9. 16:52
 18/23 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem iszonyatosan ritka és ezt átfordíthatnánk nőkre is, hiszen nem gondolnám, hogy alapból egy nő sokkal hűségesebb beállítottságú lenne, mint egy férfi.

Döntés kérdése. Én személy szerint nem hiszek abban, hogy le lehet élni egy életet hűségesen. Az embernek olykor kellhet egy kis bizsergés, amit a párjától már nem kap meg. Amíg a kettőnk élete rendben van, addig engem egy-két ballépés nőként nem zavar a párom részéről olykor, persze nem is szeretnék erről premierplánban értesülni.

2018. dec. 9. 17:23
 19/23 anonim ***** válasza:

ha én álomcsajnak látom akkor még mielőtt bármi történne már biztosíthatom a teljes és osztatlan figyelmemről..

de én szakítani sem szeretnék soha, mert utálom a kidobott energiákat..

lassú kezdet szerintem a lényeg..

2018. dec. 9. 17:58
 20/23 anonim ***** válasza:

Most ha találnék olyat, aki elfogad úgy, ahogy vagyok, mindketten tisztelnénk és szeretnénk egymást és megtesszük egymásnak kölcsönösen amire vágyunk, miért is keresnék mást?!

36/F

2018. dec. 9. 19:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!