Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan pasi, aki nem csalná meg soha a barátnőjét?
Pár éve szakmai gyakorlaton voltam, és nem messze láttam egy lányt, aki kb a tökéletes külsőbeli ideálom volt. Ám mivel volt barátnőm akkor (aki nyilván szintén tetszett külsőre is, nem a tökéletes ideál, de bőven a szuperjó szint), nem kezdeményeztem semmit, nem közeledtem hozzá, meg semmi. Nem is beszéltünk sosem. Mert hiába volt "egy másik nagyon jó csaj", nem érdekelt, mert ott volt a barátnőm.
Aztán két hétre rá ő cserélt le... (ő erről a mai napig nem is tud amúgy, hogy volt ez a lány).
Szóval na :D
Ez persze nem azt jelenti, hogy a jövőben lecserélném, aki van, afféle "legjobb védekezés a támadás"-elv alapján. Csak kis humoros történet.
27/F
Szerintem iszonyatosan ritka és ezt átfordíthatnánk nőkre is, hiszen nem gondolnám, hogy alapból egy nő sokkal hűségesebb beállítottságú lenne, mint egy férfi.
Döntés kérdése. Én személy szerint nem hiszek abban, hogy le lehet élni egy életet hűségesen. Az embernek olykor kellhet egy kis bizsergés, amit a párjától már nem kap meg. Amíg a kettőnk élete rendben van, addig engem egy-két ballépés nőként nem zavar a párom részéről olykor, persze nem is szeretnék erről premierplánban értesülni.
ha én álomcsajnak látom akkor még mielőtt bármi történne már biztosíthatom a teljes és osztatlan figyelmemről..
de én szakítani sem szeretnék soha, mert utálom a kidobott energiákat..
lassú kezdet szerintem a lényeg..
Most ha találnék olyat, aki elfogad úgy, ahogy vagyok, mindketten tisztelnénk és szeretnénk egymást és megtesszük egymásnak kölcsönösen amire vágyunk, miért is keresnék mást?!
36/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!