Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Egy pasi miért csalja meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy pasi miért csalja meg a jónő barátnőjét csúnya lányokkal?

Figyelt kérdés

Tételezzük, hogy van egy pasi, aki már több éve együtt van a barátnőjével, aki egy 10/9-as csaj. Aztán megcsalja őt ilyen 10/2, 10/3-as lányokkal.

Egyik ismerősöm amúgy a csaj, nagyon atom csaj, kedves, nőies, edz rendszeresen, stb. És mutatta a képeket, hogy kikkel csalta az exe és egyik másik úgy nézett ki, mint valami leharcolt drogos...

Kérdezem, miért???

2018. jún. 29. 17:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
89%

" A vélekedésekkel ellentétben a félrelépések sokszor nem azért történnek, mert nincs otthon szex, vagy mert ne lenne jó, hanem azért, mert „mással más”. Ilyenkor sem maga a másik fél vonz igazán, hanem az, hogy vele az ember

MÁSNAK ÉLHETI MEG ÖNMAGÁT.

Mindig az a legizgalmasabb, ha önmagunkról derül ki valami, ha saját magunkból látunk mást és újat – magyarázza a pszichológus. A hűtlenség kapcsán igazi mumusnak számít az unalom, a megszokás – sokan rettegnek attól, hogy a rutin, a szürke hétköznapok, a minőségi idő csökkenése kifelé fordítja a párjuk figyelmét. Almási Kitti úgy fogalmaz, ilyenkor nem a kapcsolat, nem a másik, hanem az én válik unalmassá. Az új partner tükrében pedig kevésbé unalmasnak láthatjuk magunkat, mert nem néz elég régóta, nem ugyanazokat a rutinokat mutatjuk magunkból."

2018. jún. 29. 18:04
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne nézzed, hogy fest a barátnő és hogy a másik nő, meg harmadik nő, negyedik. Az se jobb, ha csúnya a barátnője és szebb nőkkel csalja. És nem is érthetőbb.

Az a lényeg, hogy minek van a barátnőjével, ha ennyire nem elégedett vele, ha ennyire nem tiszteli? Az ilyen férfinek nincs helyén az értékrendje.

2018. jún. 29. 18:04
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
én ismertem olyan csajt, akit mindenki tündéri kedves csajként írt le, én meg tudtam, milyen irigy és alattomos természet volt az álarc mögött... lehet, a kérdésben szereplő csaj is ilyen
2018. jún. 29. 18:18
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy az ismerősöd a lány, még nem tudsz róla mindent, simán lehet, hogy pl. van egy hárpia oldala, vagy prűd az ágyban, stb. Persze ez nem jogosítja fel a srácot a megcsalásra, de elképzelhető, hogy egyik másik csúnya lánynak elképesztően jó a személyisége, vagy van bennük valami, ami ebből a lányból hiányzik.
2018. jún. 29. 18:20
 5/11 anonim ***** válasza:
77%

És a személyiséggel búvik ágyba... :)

És minden lánynak jobb a személyisége, mint ennek a csajnak... :)

Aham. Mint, a mesékben. Persze. Mindegy ennek kivel dug, csak ne a csaj legyen, ennyi a titok.

2018. jún. 29. 18:37
 6/11 anonim ***** válasza:
92%
Masra vagyik. Van egy olyan magyar mondas h a legjobb not is unja vki.Ilyen egyszeru.
2018. jún. 29. 19:42
 7/11 peca1000 ***** válasza:
38%
Ez olyan, mint amikor a gazdag faszi nője a kertésszel, sofőrrel bújik össze.
2018. jún. 29. 20:32
 8/11 anonim ***** válasza:
65%

Utolso,nem,azert ez nem olyan... lehet hogy a gazdag pasi,pont oreg vagy csunya,de a kertesz meg a sofor,meg fiatal, es jokepu...

Inkabb az lehet,hogy a csunyacskabb noket hamarabb be tudja fuzni,ok jobban ravehetobbek,es keznel vannak lehet.

Egy jo not nehezebb felszedni,mert az valogat,igenyei vannak,es a penzes kigyurt macsokra buk ak..

2018. jún. 30. 05:52
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
En hasonlo helyzetben vagyok, bar nem vagyok atom jo csaj, de azert szerintem odateszem magam a kapcsolatunkban. En 22 vagyok, a baratom lassan 24 es 7 eve vagyunk egyutt. Imadom minden hibajaval egyutt, nem unalmas es jol erezzuk magunkat egymassal, rengeteget nevetunk, a szex is gyakori. Igyekszem mindig a kedveben jarni es ugy ereztem nagyon szoros a kapcsolatunk, mindent meg tudunk beszelni. Az alakom sem rossz, masok szerint is formas vagyok. Egyik reggeli szex utan elvitt dolgozni, o szabadnapos volt, erre mire hazaertem bealudt es lattam hogy szexchatelt egy 15 eves kiscsajjal(!) akit a munkahelyen ismert meg (elelmiszerbolt). Agyhugykovet kaptam kb., ez egy hete volt es azota sem ertem hogy mit rontottam el,mert o azt mondja semmit, minden tokeletes velem csak tetszett neki hogy kuldenek neki kepet, meg mas.. stb. Szoval nem tudom. Szerintem hulyeseg hogy ket emberen múlik, ha az egyik fél ilyen akkor fejre is állhat a másik:(
2018. jún. 30. 09:40
 10/11 anonim válasza:
65%
Sok pasi nem megcsalós, de vannak, akiknek egyszerűen meg kell tenniük. És nem mert nem szeretik a párjukat, hanem mert a másik nővel más - úgy, ahogyan itt, talán az első hozzászóló írta. Izgalmas, hogy titkolózik, érdekes, hogy más nővel milyen. A nők nem ennyire kicsapongók - szerintem. Persze, sokfélék vagyunk. Minden kapcsolatot a két érintett félnek kell megoldania - nekem itt korábban már voltak kérdéseim, ne azt láttam, hogy rengeteg frusztrált (főleg)nő olvasgat itt - megcsalva, elhagyva és irigyen. Hát én is magamnak oldottam meg a nagy helyzetemet, nem érdemes mást kérdezni. Nekem ez a tapasztalatom.
2018. jún. 30. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!