Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a srácok - akiknek a külsejükkel semmi probléma nincs - huszonévesen miért szüzek még mindig?
Nekem van két haverom, aki ilyen. Őket egészen egyszerűen nem érdekli a szex, ha erre van igényük akkor kiverik, barátnőt meg nem akarnak egyelőre.
Miért lenne lúzer valaki attól, hogy nem erőltet magára olyasmit, amit ő maga nem akar?
Valószínűleg az ilyen srácok introvertáltak, nem nagyon járnak sehova, nincsen szociális körük, max csak pár haver. Ehhez általában kevés kezdeményezés is tartozik, és így már érthető.
Másrészt pedig részben a fentebbi miatt is nem tudják hogyan kommunikáljanak a nőkkel, hogyan dumálják le a bugyit róluk, keltsék fel bennük a vonzalmat, nem elég határozottak stb.
Istenem... még mindig ez a magasság téma. Szerintem abszolút nem lúzerek az ilyen srácok. Megválogatják, kivel fekszenek le, érzelmesebbek, akármi. Az nagyobb lúzer, akinek mindegy, csak lyuk legyen. Ahogy elnézem, te pont ilyen vagy.
25N
@16:14
Tipikus csajos szöveg, ami így leírva szépen hangzik, de a valóságtartalma nulla.
A nők csak ilyen semmirevaló válaszokat/tanácsokat tudnak adni. Kb. mint a "vegyél a lánynak csokit" maszlag, amivel csak még nagyobb lúzert csinálnak az egyébként is lúzer pasikból...
Mert te már csak tudod, mire vágyik egy nő. Hamarabb lefeküdnék egy jóképű szűz pasival, mint ha tegyük fel ugyanez a pasi már végig*aszta a fél várost. Az exem is szűz volt, semmi gond nem volt vele.
"Mert te már csak tudod, mire vágyik egy nő. Hamarabb lefeküdnék egy jóképű szűz pasival, mint ha tegyük fel ugyanez a pasi már végig*aszta a fél várost. Az exem is szűz volt, semmi gond nem volt vele."
Igen, tudom. Kivételek meg mindig vannak, ez semmit nem jelent. Nekem is egy tapasztalt nő vette el a szüzességem, de ez kivételes eset volt, mert lángoltak az érzelmei. A valóság nem ez, hanem az, hogy a nőcsábászok b*sszák a legjobb nőket.
Már középiskolában is ez a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!