Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolat börtönviselt pasival? Lehet belőle valami hátrányom, problémám később?
Gazdasági ügy miatt ült. Nem erőszakos bűnöző. Nemrég szabadult.
Alapvetően udvarias, türelmes, nagy problemát én nem latok.
A kérdésem h lehet ez valahol kihatással rám / csaladomra ha egy ilyen emberrel jövök ossze?
priusza van, erkölcsit nem kaphatmég évekig.
így a munkavállalása necces.
ha ő nem tud rendesen pénzt keresni, akkor belőled fog élni.
azért, mert nem ölt embert, még nem jelenti azt, hogy nem kéne aggódnod miatta.
valamit biztosan elkövetett, hogy lecsukták.
lopott, sikasztott, hazudott, tehát ha valaki ezt megcsinálja az életben, az egy párkapcsolat keretein belül is előbb tévedhez rossz útra.
plusz számolj azzal is, h. ha nemrég szabadult, akkor kapaszkodik beléd, mert meg kell újra vetnie a lábát a társadalomban, magyarán ebben benne van az is, h. kihasználhat.
én nem járnék börtönviselt emberrel, de te tudod.
Munkahelye van már? Van hol laknia? A családja támogatja?
Én biztos nem járnék vele, komolyabbat meg végképp nem. Egyszerűen ciki lenne a múltjával együtt felvállalni. A mi közvetlen környezetünkben nincs börtönviselt ember. Nem is lesz.
Tasnádi Péter? :)
Hát, van mit a tejbe aprítania, ezek a legnagyobb géniusz emberkék, bár néha ők is megzuhannak.
Egy tolvaj országban, aki becsületes akar maradni....na avval van a baj inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!