Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nyerem vissza az önbecsülésemet, amikor levegőnek nézem a lányokat?
"egy szőke csaj szemébe sikerült néznem miután elköszönt a pasijától. A csaj viszont reflexszerűen másfelé nézett" Ja, biztosan nem azért nézett félre, mert éppen a pasijával foglalkozott...
Szerintem az önző, egosita, önsajnáltató hozzáállásodon kellene változtatnod. Nem hiszem el, hogy semmilyen értelmes elfoglaltságod nincs, azon kívül, hogy gyűlöld az emberiség felét. Ehelyett annyi jó dolgot is tehetnél másokért, ha továbblátnál azon, hogy nem csak te létezel a világban.
Ha ennyire gyűlölöd a nőket, hogy erről napi 100 kérdést is kényszeresen ki kell írnod, akkor van egy ötletem.
Játsszunk olyat, hogy még le sem írod a nő/lány/csaj stb. szavakat.
Ezzel még jobban kifejezheted a gyűlöleted és nekünk sem kell többet olvasni róla. Win-win.
Szia!
Neked pont hogy semmi önbecsülésed bincs, ha ennyire utálod magad. Az önbecsülésed nem ettől lesz, hanem attól, hogy megtanulod szerrtni magad. Ez az egy életed van. Kár lenne gyűlöletben leélned magaddal.
29/N
Én magas vagyok, vékony (50 kiló vasággyal), nagy orral, görbe háttal, nővel kb szökő évente vagyok akkor is egyből eldurranok, barátnőm sose volt, majdnem 30 vagyok, anyámnál lakok, jó nők előtt total zavarba jövök és imádom magam. Van önbizalmam, van humorom, jó dumám van, viszonylag könnyen baratkozok, segítőkész vagyok, imádok olvasni, kiállok magamért, szóval egyáltalán nem érzem magam lúzernek vagy gyökérnek.
Tudom hogy lehetnék jobb is, adhatok jobban a külsőmre, lehetnének céljaim, jobb állásom és akkor sikeresebb lennék a nőknél is de nem érdekel. Ilyen vagyok ilyennek szeretem magam, a saját hanyagságomért meg eszembe nem jutna a nőket gyűlölni. Megvan nekik is a saját preferenciájuk, nekem is ez mindenki magánügye.
Bunkó emberek meg nem csak a nők között vannak, velem is volt már tahó meg nagyképű egy nő, meg olyan is aki jól nézett ki mosolygott meg udvarias volt. Férfiak között is vannak oltári parasztok, na bumm kit érdekelnek ezek a gyökerek? 5 percet se ér hogy foglalkozzak vele.
Gondolom azért vagy sikertelen a nőknél mert soha semmit nem tettél érte, nem adsz magadra, nincs saját egzisztenciád, nyuszi vagy kezdeményezni csak várod a sült galambot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!