Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nyerem vissza az önbecsülésemet, amikor levegőnek nézem a lányokat?
Figyelt kérdés
25 vagyok, szűz és mindig próbálom levegőnek nézni a csajokat. Szerencsére ezt bűntudat nélkül meg tudom tenni, mert olyan külsővel rendelkezem, ami egy csajnak sem jönne be minimálisan sem (alacsony, sovány, nyikhaj alkat, torz orr, kicsi fej). Minap viszont véletlenül egy szőke csaj szemébe sikerült néznem miután elköszönt a pasijától. A csaj viszont reflexszerűen másfelé nézett, ami érthető, hiszen taszító hatással voltam rá. Azonban nem rá, hanem magamra haragudtam, amiért megszegtem a szabályt és akaratlanul ránéztem egy lányra. Egyből megzuhant az önbecsülésem, mert nem én akartam lenni a "párbaj vesztese" vagyis, hogy neki sikerült ignorálni engem, nem pedig nekem őt. Persze nem mintha ez a csajokat érdekelné - akik amúgy is lesz**nak - de ez nekem becsületbeli ügy. Van itt köztetek hozzám hasonló ember? (Mgj.: Gyermekkorom óta gyűlölöm a női nemet)2018. máj. 12. 14:05
11/11 anonim válasza:
Rohadtul beteg vagy... mintha valami torz tükrön keresztül látnád az egész világot. Ahogy már írtam korábban (mivel ez nagyjából a századik kérdésed), pszichiátriai segítségre van szükséged. Te viszont nem akarsz magadon segíteni. Nem oldja meg a problémádat, hogy két naponta a gyakorira jössz sírni. Ezért nem tudlak sajnálni, mert meg sem próbálsz magadon segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!