Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most őszintén van itt olyan pasi aki nem csalná (lja) meg a barátnőjét?
Figyelt kérdés
Érdekelne hogy van-e itt tényleg olyan pasi aki nemet tud mondani más lánynak ha nyomulna rá(s van barátnője) ?2013. szept. 11. 15:55
1/15 anonim válasza:
Én sosem tudnék ilyen undorító dolgot tenni!
(F)
3/15 anonim válasza:
Itt vagyok.Én nem csalom meg.Nyomulhatnak rám.
De azt leszögezem,hogy nagy a csábítás és hiányzik a kaland stb..
VISZONT!A barátnőmet szeretem,,és érte mindent megtennék.Így lemondok az ilyenekről.
4/15 anonim válasza:
22 F vagyok én sose csalnám meg egyik barátnőmet se :) ha valakit kiválasztok azt nem véletlenül teszem :)
5/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat most nagyon megnyugtattatok :) Akkor még vannak igazi férfiak
2013. szept. 11. 16:01
6/15 anonim válasza:
Csak igazi nők nincsenek már.
7/15 A kérdező kommentje:
Miért ne lenne? megint az általánosítás..Nem viccből tettem fel ezt a kérdést, mert már kezd zavarni ez a megcsalásos dolog, soha nem tenném meg, s nem tudom elképzelni, hogy miért kell átvágni a másikat :/
2013. szept. 11. 16:09
8/15 anonim válasza:
Nekem már ismerkedés alatt sincs szívem mással lenni,úgyhogy nem is csalnék meg,senkit sem.
9/15 anonim válasza:
Igen, van.
Most is van barátnőm, ráadásul nehezíti a helyzetet, hogy távkapcsolat, nagyon ideális esetben hétvégente láthatjuk egymást (de van, hogy ritkábban). De eszembe nem jutna őt megcsalni! Pedig időről időre akad "jelentkező", de egyértelműen elutasítom az ilyen próbálkozásokat. Ha szeretek valakit, még a gondolat is taszít, hogy hűtlen legyek hozzá. Nyomulhat akármilyen eszeveszettül szexi bombanő, esélye sem lenne.
10/15 anonim válasza:
Én 23 évesen barátnő nélkül az életem árán is megtartanám, nemhogy megcsalnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!