Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most őszintén van itt olyan pasi aki nem csalná (lja) meg a barátnőjét?
Figyelt kérdés
Érdekelne hogy van-e itt tényleg olyan pasi aki nemet tud mondani más lánynak ha nyomulna rá(s van barátnője) ?2013. szept. 11. 15:55
11/15 A kérdező kommentje:
Nagyon jó ezeket a kommenteket olvasni :) szinte jobb a kedvem is, aranyosak vagytok és remélem azok is maradtok :D Köszönöm a kommenteket
2013. szept. 11. 17:44
12/15 anonim válasza:
Én soha nem csaltam meg a feleségemet mert szeretem. Nekem csak ő kell, ennyire egyszerű.
24F
13/15 anonim válasza:
Pár hete történt. Barátnőmtől megyek hazafelé, ő az ország egyik fele, én a másik. Éjszaka utaztam hazafelé, mert másnap reggel nekem már dolgozni kellett. Volt 2 óra várakozási időm egy hazai nagyvárosban. Kicsit sétálgattam, erre odajön hozzám két örömlány. Megkérdezik, hogy van-e cigim? Megmondtam illedelmesen, hogy nem dohányzom. Aztán rátérnek a lényegre: lenne kedvem szexelni? Megmondtam, hogy bocs, de nem, van barátnőm, és soha nem csalnám meg. Erre a prosti ránézett a másikra, és teljesen elképedve csak ennyit mondott: "de aranyos pasi!"
14/15 A kérdező kommentje:
:) Hát le a kalappal (: Nagyon örülhet a barátnőd hogy ilyen pasija van.Nagyon rendes srác lehetsz, sok sikert továbbra is a barátnőddel.
2013. szept. 11. 18:42
15/15 anonim válasza:
Köszönöm szépen! :-)
De számomra teljesen egyértelmű, hogy ha van valaki, akit szeretek, akkor nem fogok mással enyelegni. Szerintem ez lenne a normális hozzáállás egy olyantól, aki kapcsolatban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!