Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért csalna meg?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csalna meg?

Figyelt kérdés
A barátommal elég friss a kapcsolatunk. Sajnos lebukott, hogy az exének írt, lefeküdne vele. Nem értem, mert mindent megkapott tőlem, prűd sem vagyok, mindent engedtem neki. Az exével nem próbáltak ennyi mindent. Akkor miért akarna megcsalni vele, mi lehet a gond?
2019. okt. 13. 08:41
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

Ugye azt is mondta, hogy eddig fűvel-fával dugott, de most ha engeded popiba akkor utána már csakis veled, örökkön örökké?

Mert akkor megvolt az összes közhely amit egy naiv kislánynak el lehet sütni az elején, hogy mindent megengedjen az ágyban.

2019. okt. 13. 09:40
 12/27 A kérdező kommentje:
Mi volt eddig a közhely?
2019. okt. 13. 09:42
 13/27 anonim ***** válasza:
84%

Még tanulnod kell a férfiakrol.

Baratnöm parja meg olyan hogy nöre sem mer nèzni nehogy elveszitse a baratnöm.

Vajon miert? Es a te pàrod miert nem akar mindent megtenni Érted? Miert nem mersz nem et mondani olyanra ami neked nem tetszik?

Egy szerelmes embernek a hüseg a szabadsag es hü akar lenni belülröl.

Nezz elöadasokat

Pl

[link]

2019. okt. 13. 09:49
 14/27 A kérdező kommentje:
Nem nem merek nemet mondani. Ezt hol írtam?
2019. okt. 13. 09:53
 15/27 anonim ***** válasza:

Nem ide akartam irni. Hanem oda ahol a srac nem akar monogam lenni es ott a csaj nem mond erre nem et miközben nem tetszik neki

De amugy hogy jo kapcsolatban is miert lép félre a ferfi az ilyen elöadasok valahol képet adnak rola

2019. okt. 13. 10:11
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező elfeljted, hogy az ember egy szokásokhoz kötött állat. Nagyon szeretjük a stabilitást, az ismerőst, ami volt. A párod(?) nincs túl az exén, ennyi. Ezen nincs mit nagyon magyarázni, inkább az ismerős, de sz.ar(?) szex kell neki, hiába bizonygatod, hogy te fantasztikusabb vagy, neki az egy nyújtotta ismerős érzés fantasztikusabb.

Az ilyen embert el kell engedni, mert sérülni fogsz!

2019. okt. 13. 10:52
 17/27 anonim ***** válasza:

*az ex nyújtotta

(javítás)

2019. okt. 13. 10:53
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

Számomra egyetlen válasz létezik a kérdésre: Miért csalna meg egy friss kapcsolatban?

-Mert te nem varázsoltad el. Nem te vagy a Top lány az életében. Inkább csak beéri veled, jobb híján ez jutott, ez is jobb mint a semi, vagy egy még rosszabb alapon.

Ha igazán oda lenne érted ( különösen egy kapcsolat elején, ahol annyira keresitek embereke az izzást, a mindent elsöprő vágyat meg érzelmeket..) már ilyenkor is félrekacsint? Nagyon jó ómen.. :) Csak gondolj bele.

Mondjuk ezt sem értem: megcsalna az exével vagy mással tök mindegy, én nem azt kérdezgetném "miért" ( fent írtam amúgy is, miért egyértelmű miért..), hanem ennek tudatában döntenék.

Mégis milyen legit választ vársz most komolyan arra, hogy miért csalnak meg? Melyikkel elégednél meg?

- Jó volt dugni vele és még mindig megszexelné?

- Még mindig nincs túl rajta és vissza eszi a rosseb, neked meg hazudik erről is?

- Eleve nem hűséges típus és kell neki más punci is?

Melyik az a válasz, ami értelmet adna a kapcsolatodnak vele? Csak kérdezem.

2019. okt. 13. 11:22
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarsz versenyezni az exével, de már leírtad, hogy szebb is vagy meg bevállalósabb is. Aha.
2019. okt. 13. 11:45
 20/27 A kérdező kommentje:

Csak az igazságot írtam le.

Utolsó előttinek, talán az lenne a legjobb, ha csak annyi lenne, hogy nem tud hűséges lenni. Erre mekkora az esély? Lehet tényleg “csak” ez a háttérben?

2019. okt. 13. 12:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!