Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csalna meg?
Figyelt kérdés
A barátommal elég friss a kapcsolatunk. Sajnos lebukott, hogy az exének írt, lefeküdne vele. Nem értem, mert mindent megkapott tőlem, prűd sem vagyok, mindent engedtem neki. Az exével nem próbáltak ennyi mindent. Akkor miért akarna megcsalni vele, mi lehet a gond?2019. okt. 13. 08:41
1/27 anonim válasza:
A sràcoknak a tul jo se jo. Kellenek a kis "harcok" a nöert
2/27 A kérdező kommentje:
Most komolyan azért, mert “kis harcok” kellenek neki?:D
2019. okt. 13. 09:00
3/27 anonim válasza:
A kapcsolat nem attól lesz jó, hogy mindent megengedsz neki. Van ez a szerelem nevű izé is, amitől még a sima misszionárius póz is fantasztikus tud lenni.
5/27 A kérdező kommentje:
Azért nem minden, érdekel.
2019. okt. 13. 09:24
6/27 anonim válasza:
Mert számára ez csak szex, te meg többet láttál bele
7/27 A kérdező kommentje:
Járunk és jól megvagyunk.
2019. okt. 13. 09:28
8/27 anonim válasza:
"Az exével nem próbáltak ennyi mindent"
Honnan tudod, ott voltál vagy csak ő mondta neked? Nem kell mindent elhinni, de az biztos, hogy nem te vagy álmai nője. Mivel te "versenyezni" akartál az exével és megadtál neki mindent, el is veszítetted a varázsodat.
9/27 A kérdező kommentje:
Sokkal szebb is vagyok az exénél ezért sem értem....
2019. okt. 13. 09:37
10/27 A kérdező kommentje:
Nem akartam versenyezni az exével, nem volt szerelmes belé, azt mondta.
2019. okt. 13. 09:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!