Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan létezik, hogy valaki előző kapcsolatában megcsalta egyszer (vagy akár többször is) a partnerét, viszont az új partnerét sosem csalná meg?
Miért ne létezne? Igaz ugyan, hogy a személyiségtől függ, mennyire hűséges valaki, de azért egy jól működő, boldog kapcsolatban könnyebb gerincesnek maradni. Ha az előző kapcsolata nem volt jól működő, de a jelenlegi meg az, akkor simán lehet.
Az exem megcsaltam 1 év után, a jelenlegi párommal együtt vagyunk 4 éve, és még eszembe se jutott hasonló, pedig lehetőségem az lett volna rá. A megfelelő pár mellett hűségesnek maradni nem kihívás.
Persze, hogy van. Csak az ilyen történeteket én jobb szeretem távolról szemlélni, nem pedig a saját bőrömön kísérletezni és reménykedni.
A sosem szót egy kicsit gyerekesnek érzem amúgy, mert még hűséges embereknél sem lehetsz teljesen biztos a jövőben. Erre egyszerűen nincs garancia. Én inkább úgy fogalmaznék, hogy van rá esély. A "sosem csalná meg" tipikus kétségbeesetten reménykedős szófordulat. Amúgy meg a sztori ismerete nélkül közhelyeken kívül nem sok mindent tudunk mondani...
Lehet, hogy létezik, de én nem hiszek abban, hogy aki egyszer ezt használta problémamegoldásként, az máskor a nehezebb utat fogja.
Tehát akkor tőlem függ, hogy megcsal-e a párom vagy sem? Az előző "megérdemelte", úgy viselkedett? Akkor nekem figyelnem kell, mit mondok, teszek, mert különben engem is megcsal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!