Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tini fiúk csak szexről álmodoznak? Olyan nem létezik, hogy egy ruhában lévő kitalált lánnyal való találkozást képzelnek el akár többször is?
A tiniknél is valahogy így van.
A legfrissebb felmérést az Ohiói Állami Egyetem pszichológusai végezték a témában, egy teljes héten át firtattak mindennap 18 és 25 év közötti egyetemi hallgatókat arról, hogy hányszor jut eszükbe a szex, az evés és az alvás. A végeredmény szerint a férfiak napi 28 percenkénti „teljesítményével” szemben a nők 51 percenként gondolnak szeretkezésre. A The Daily Mail című brit lap a tanulmányból kiemelte, hogy akadt olyan nő, aki messze felülmúlta a férfiakat: neki naponta 140-szer jutott eszébe pajzánság.
Nem épp regény alapán, mert én nem vagyok könyvmoly, de szoktam. Igaz, én konkrétan egyvalakiről, de gondolom az is számít. Helyesírási hibákért ha vannak, bocs. Mobilról írok.
17/f
3 kérdés van. (ugye aminek kérdőjel van a végén)
Válaszok:
1. Nem!
2. Biztos van, sőt most kapaszkodj meg, lehet olyan is van h nem kitalált hanem valós lánnyal..
3. Már megint hü**e vagy.
Ja a tinilányok olvasnak meg álmodoznak, a fiúk meg csak kú***nak mi? Remélem ezt te sem gondoltad komolyan. A válaszom színvonala kb egyezik a kérdés színvonalával..
17 évesen nem is a egyetemről fogok álmodozni, ráér még 1-2 évet.
17 évesen élni kell, és nem apácát játszani. Ráér arra majd az 30 évesen.
Normális válaszokat kérek. én csak feltettem egy kérdést. Azért a legtöbb fiú a szexről fantáziál..nem kértem,hogy bírálgassad a kérdésemet.
Többieknek köszi:) én is telóról vagyok. Csak azért igyekszem ennyire (nem rövidítek,viszonylag helyesen írok) mert különben lehülyéznek.
Bár ez most is megtörtént.
És ilyenkor mit képzeltek el? Séta,mozi vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!