Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A tini fiúk csak szexről...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A tini fiúk csak szexről álmodoznak? Olyan nem létezik, hogy egy ruhában lévő kitalált lánnyal való találkozást képzelnek el akár többször is?

Figyelt kérdés
Ugye a tini lányok pl olvasnak egy könyvet,és elképzelik a romantikus,véletlenszerű találkozást a rejtélyes idegennel meg ilyenek. Fiúknál az álmodozás tinikorban csak és kizárólag szexről szól?

2013. aug. 22. 03:15
1 2
 11/16 anonim válasza:
Én csomószor szoktam elképzelni, hogy találkozok egy lánnyal, és beszélgetünk, sétálgatunk, ismerkedünk. Tehát nem szexre gondolok, mert ha van egy lány, aki bejön nekem, és egy kapcsolatot is el tudok vele képzelni, nem azon jár az eszem, hogy hogyan dugom meg.
2013. aug. 22. 14:16
 12/16 benedek98 ***** válasza:

én sokszor elképzeltem már hogy milyen lenne az "ideálommal"

vagy azt hogy egyáltalán milyen a számomra tökéletes lány

2013. aug. 22. 16:24
 13/16 benedek98 ***** válasza:
ja és ezek soha nem a szexről szólnak 15.f
2013. aug. 22. 16:25
 14/16 anonim ***** válasza:
71%

Cső! 16/L

én ismerek olyat aki nagyon beleesett egy lányba ,és harcolt érte az érzései vezették , azóta csakis belé szerelmes és reménykedik h egy egy

napon összejönnek ,én már hallottam egy olyat iss ,h ha egy fiú igazán beleszeret egy lányba többé teljesen elfelejteni nem tudja ,lehet h ez hülyeség ,de én elhiszem.... (Nem tapasztalat), biztos van olyan fiú aki nem csak sexelni akar ,de a többség valljuk be ,perverz éretlen ,faszverő kis élvekedős ágybapisilós .... Éretlenek..........

2013. aug. 22. 17:58
 15/16 karakter222 válasza:

Azért Mi nem csak a meztelen nőkről álmodozunk, néha azért fehérneműben vannak:)

Na de a viccet félretéve:sokszor volt olyan nekem is, hogy kitalált nőt elképzeltem és a képzeletemben beleszőttem, hogy vacsorázunk,beszélgetünk, de volt, hogy a vége az lett, hogy megdugtam az asztalon,az asztal alatt a,falnak dőlve vagy csak ő volt az asztal alatt és a terítő mögül kényeztetett, de sokszor volt, hogy nem volt semmi ilyesmi

2013. aug. 24. 22:09
 16/16 A kérdező kommentje:

XD

Köszi az őszinte választ!

2013. aug. 25. 00:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!