Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tini fiúk csak szexről álmodoznak? Olyan nem létezik, hogy egy ruhában lévő kitalált lánnyal való találkozást képzelnek el akár többször is?
én sokszor elképzeltem már hogy milyen lenne az "ideálommal"
vagy azt hogy egyáltalán milyen a számomra tökéletes lány
Cső! 16/L
én ismerek olyat aki nagyon beleesett egy lányba ,és harcolt érte az érzései vezették , azóta csakis belé szerelmes és reménykedik h egy egy
napon összejönnek ,én már hallottam egy olyat iss ,h ha egy fiú igazán beleszeret egy lányba többé teljesen elfelejteni nem tudja ,lehet h ez hülyeség ,de én elhiszem.... (Nem tapasztalat), biztos van olyan fiú aki nem csak sexelni akar ,de a többség valljuk be ,perverz éretlen ,faszverő kis élvekedős ágybapisilós .... Éretlenek..........
Azért Mi nem csak a meztelen nőkről álmodozunk, néha azért fehérneműben vannak:)
Na de a viccet félretéve:sokszor volt olyan nekem is, hogy kitalált nőt elképzeltem és a képzeletemben beleszőttem, hogy vacsorázunk,beszélgetünk, de volt, hogy a vége az lett, hogy megdugtam az asztalon,az asztal alatt a,falnak dőlve vagy csak ő volt az asztal alatt és a terítő mögül kényeztetett, de sokszor volt, hogy nem volt semmi ilyesmi
XD
Köszi az őszinte választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!