Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiakhoz szólna elsősorban a kérdésem. Mit gondoltok, létezik az a nagy szerelem, amihez nincs fogható? Vagy többször tudtok szerelembe esni ugyanolyan intenzitással?
Esetleg mindig ott lesz az igazi szerelmetek a szívetekben ha úgy alakul, hogy nem vele maradtok?
KORT is írjatok legyetek szívesek!
Szerintem vannak akik sokkal nagyobb intenzitással lesznek szerelmesek a következő személybe. Nem biztos kevésbé. Lehet, hogy sokkal erősebb lesz.
De ugyanakkor van akiknél az első lesz az ami mindent visz.
27...
Őszinte leszek kedves kérdező! Nem tudok egyértelmű igent vagy nemet mondani. Akkor és ott úgy éreztem, hogy igen, de ennek ellenére mindenkiből megőriztem egy kis darabot/emléket, akikkel idáig közelebbi "dolgom" volt.
Személy szerint azt hittem az első után, hogy többet olyan nem lesz, de még is lett, a következő lányt még jobban szerettem, és szerelmes voltam belé.
Mindenkiben van valami más valami egyedi amitől egy darabot kap majd szívünkből.
Amúgy 30 vagyok :)
#8-as:
Valahol örülök annak, hogy más szavakkal ugyan, de lényegében ugyanazt írtad le, amit én is.
#6-os voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!