Szeretnék kenyérsütőgépet venni, elsősorban dagasztásra és kelesztésre használnám. Milyen a megfelelő gép, hogy ki is tudjam venni a megkelt tésztát? Ugyanolyan hólyagos lesz a tészta, mintha robotgéppel kevernéd ki?
Figyelt kérdés
2011. jan. 24. 13:02
1/1 anonim válasza:
Bármelyik gépből ki tudod venni a tésztát, mert tapadásmentes bevonatú üst van mindegyikben. Ha arra gondolsz hogy teljesen megkeleszted benne és utána rakod át a sütőedényedbe, az már nehéz eset mert össze fog esni a tészta. Én dagasztás után kiveszem, megformázom, és a sütőedényben kelesztem. A dagasztás minőségére még egyik gépemnél sem volt probléma. Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!